Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Etsintä vuoden 2016 parhaaksi kirjanpitäjäksi on jälleen käynnistynyt

Suomen Taloushallintoliitto ry

Etsintä vuoden 2016 parhaaksi kirjanpitäjäksi on jälleen käynnistynyt

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2015 klo 12:57
Julkaisija: Suomen Taloushallintoliitto ry

Taloushallintoliitto on käynnistänyt Vuoden kirjanpitäjä -kilpailun vuosimallia 2016.

Vuorossa on neljäs kerta, kun kilpailu järjestetään. Tapahtuman internetsivut ovat auki osoitteessa www.vuodenkirjanpitaja.fi, jossa jokainen voi käydä ehdottamassa omasta mielestään tittelin ansaitsevaa henkilöä tai etsimässä lisätietoa.

Ehdotuksia voi jättää 20.11. asti, jonka jälkeen valintaraati kokoontuu arvioimaan ja valitsemaan perusteluiden pohjalta voittajaa. Kilpailun voittaja julkistetaan 19.1.2016 Finlandia-talossa Tili- ja veropäivillä.

Mikäli siis tiedät kirjanpitäjäsi, työkaverisi tai kollegasi olevan tittelin arvoinen, käy ehdottamassa häntä kilpailuun. Yhdeksi kilpailun parhaista puolista onkin koettu juuri kehujen ja kiitosten laittaminen kiertoon, sillä kehut välittyvät ehdokkaille. Kilpailun tavoitteena on myös nostaa tilitoimistoalan arvostusta ja tuoda esiin kirjanpitotyön monipuolisuutta ja haasteellisuutta.

 

Lisätietoa:

Outi Mäkiniemi, viestintäpäällikkö, p. 040 560 1742, outi.makiniemi@taloushallintoliitto.fi

Taloushallintoliitto pähkinänkuoressa

Suomen Taloushallintoliitto ry (TAL) on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen järjestö. Taloushallintoliiton piiriin kuuluu noin 800 auktorisoitua jäsentoimipaikkaa ja yli 2700 KLT-asiantuntijaa. Jäsenyritykset hoitavat yli 130 000 yrityksen ja yhteisön taloushallintoa ja noin 50 000 yrityksen palkkahallintoa.

Auktorisointijärjestelmä ja määräajoin suoritettavat tarkastukset varmistavat tilitoimiston laadun ja osaamisen tason. Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -merkki on selkein todiste asiantuntemuksesta. Liiton jäsenyritykset tarjoavat kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon, talouden ja laskennan, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin, talousjohtamisen, koulutuksen sekä tietotekniikan palveluja erityisesti pk-yrityksille.

www.taloushallintoliitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs