Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Ericssonin ensimmäisen kvartaalin tulos julkistetaan 21.4.2016

Ericsson

Ericssonin ensimmäisen kvartaalin tulos julkistetaan 21.4.2016

Tiedote.
Julkaistu: 19.04.2016 klo 09:30
Julkaisija: Ericsson

Tiedoksi toimituksille

Ericssonin (NASDAQ:ERIC) vuoden 2016 ensimmäisen kvartaalin tulos julkistetaan keskiviikkona 21.4.2016 noin kello 8.30 Suomen aikaa. Raportti julkaistaan osoitteessa:

www.ericsson.com/thecompany/investors/financial-reports/interim-reports

Suora lähetys lehdistö- ja analyytikkotilaisuudesta klo 10

Tulosjulkistustilaisuudessa puhuvat Ericssonin pääjohtaja Hans Vestberg ja talousjohtaja Jan Frykhammar. Suoraa lähetystä tilaisuudesta voi seurata 21.4. alkaen klo 10.00 Suomen aikaa osoitteessa:

http://www.ericsson.com/press

Myös suoran nettilähetyksen katsojilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä tilaisuuden aikana. Kysymyksiä voi esittää soittamalla numeroon +46 10 719 6992; odota linjalla kunnes pääset esittämään oman kysymyksesi.

Puhelinkonferenssi lehdistölle, analyytikoille ja sijoittajille klo 15

Pääjohtaja Vestberg sekä talousjohtaja Frykhammar vastaavat toimittajien, analyytikoiden ja sijoittajien esittämiin kysymyksiin erillisessä puhelinkonferenssissa 21.4. alkaen klo 15 Suomen aikaa.

Konferenssiin voi osallistua soittamalla numeroon +44 203 008 9801 viimeistään 15 minuuttia ennen konferenssin alkamista. Koska konferenssipuhelun osallistujamäärä on suuri, puhelun yhdistyminen voi viedä aikaa.

Myös puhelinkonferenssia voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessawww.ericsson.com/press.

Nauhoitetun puhelinkonferenssin voi kuunnella numerosta +44 20 3426 2807, salasana on 670366#. Nauhoite on saatavilla noin tunti tilaisuuden päättymisen jälkeen aina 28. huhtikuuta saakka.

Lisätietoja:

Milla Nummenpää, viestintäjohtaja, Ericsson

Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologioiden ja -palvelujen tarjoaja, joka rakentaa eturintamassa verkottunutta yhteiskuntaa. Meillä on pitkät asiakassuhteet maailman suurimpien teleoperaattorien kanssa, minkä ansiosta ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat voivat paremmin hyödyntää mahdollisuuksiaan ja luoda kestävämpää tulevaisuutta.

Palvelumme, ohjelmistomme ja infrastruktuurimme – erityisesti mobiilin, laajakaistan ja pilviteknologian osalta – auttavat tietoliikenne- ja muita aloja menestymään liiketoiminnassaan, toimimaan tehokkaammin, parantamaan käyttäjäkokemusta ja tarttumaan uusiin tilaisuuksiin.

Noin 115 000 ammattilaistamme sekä asiakkaamme 180 eri maassa tekevät meistä maailmanlaajuisen teknologia- ja palvelujohtajan. Tukemamme verkot yhdistävät yli 2,5 miljardia käyttäjää, ja niiden kautta kulkee 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen varmistamme, että ratkaisumme ja asiakkaamme pysyvät eturintamassa.

Vuonna 1876 perustetulla Ericssonilla on pääkonttori Tukholmassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 29,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria (249,6 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja New Yorkin NASDAQissa.

Suomen Ericsson työllistää noin tuhat osaajaa, ja yrityksen päätoimipiste on Kirkkonummella. Toiminta Suomessa pohjautuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin ja palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. 

www.ericsson.com  

www.ericsson.com/news

www.twitter.com/ericssonpress

www.facebook.com/ericsson

www.youtube.com/ericsson

www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs