Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Elisan toukokuun myydyimmät puhelimet: moderni peruspuhelin henkilöasiakkaiden listan kärkeen

Elisa Oyj

Elisan toukokuun myydyimmät puhelimet: moderni peruspuhelin henkilöasiakkaiden listan kärkeen

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2013 klo 07:59
Julkaisija: Elisa Oyj

Matkapuhelinmarkkinassa on ollut jo jonkin aikaa tilausta uudenaikaiselle peruspuhelimelle, jolla arkea helpottavat sovellukset ovat käytettävissä älypuhelimen tapaan mutta näppäimistöllä kosketusnäytön sijaan. Elisan valikoima täydentyi toukokuun puolessa välissä tällaisella modernilla peruspuhelimella Nokia 301:n myötä, ja siitä tulikin henkilöasiakkaiden myydyin puhelin toukokuussa. Yritysten osalta uutuuksien suosio nähdään pidemmällä aikataululla, nyt Nokia 301 on yritysasiakkaiden listalla sijalla 13.

Elisan matkapuhelinvalikoima on monipuolinen, ja hintaluokkia on useita. Kehittyneenkin peruspuhelimen hinta on edullinen, Nokia 301 maksaa Elisalla alle 70 euroa. Vanhasta puhelimesta saa tällä hetkellä Elisa Shopiteissa lisäksi vähintään 20 euron hyvityksen.

- Ihmisillä on hyvin erilaisia toiveita puhelimen ulkoisten ominaisuuksien suhteen, kuten esimerkiksi konkreettinen näppäimistö. Sen, mitä puhelimella tehdään, voi jopa nähdä olevan menossa ulkokuorta yhdenmukaisempaan suuntaan. Peruskäyttöön kuuluu soittamisen ja tekstiviestien rinnalla sähköpostia, sosiaalista mediaa ja esimerkiksi kartta- ja navigointitoimintojen hyödyntämistä. Nämä asiat hoituvat uudenaikaisella peruspuhelimella, ja tällaiseen käyttöön riittää hyvin Elisan Saunalahti-liittymien perusmaksuun sisältyvä datanopeus, kertoo Henri Korpi Elisalta.

Yritysasiakkaiden puhelinkannan uusiutumista vauhdittaa siirtyminen mobiilivaihteisiin


Yrityksissä esimerkiksi vaihteenhoito toteutetaan yhä useammin älypuhelimilla. Samalla, kun puhelinvaihteet vaihdetaan mobiileiksi, yritykset päivittävät yleensä työntekijöidensä laitekannan älypuhelimiin. Toukokuussa yritysten työtekijät ovat ottaneet paljon käyttöön erityisesti Lumia-perheen puhelimia, joista yritysasiakkaiden listan kolmen kärki muodostuu.

- Mobiilivaihde on erittäin hyvä esimerkki siitä, miten älypuhelimilla voidaan helpottaa työasioiden hoitoa. Siirtymä merkkipohjaisesta, muistinvaraisesta käytöstä kosketusnäyttöihin ja sovelluspohjaisiin käyttöliittymiin on iso parannus vaihteenhoitajan työssä. Mobiilivaihde mahdollistaa suoraan omasta puhelimesta käsin niin perinteiset kuin uudemmatkin toiminnot, esimerkiksi läsnäolotietojen päivittämisen ja soitonsiirtojen tekemisen, kertoo Jorma Niemelä.

Elisan henkilöasiakkaiden myydyimmät puhelimet toukokuussa 2013:
1. Nokia 301
2. Samsung Galaxy S4
3. Nokia Lumia 720
4. Nokia Lumia 620
5. Apple iPhone 5
6. Samsung Galaxy S III
7. Nokia Lumia 820
8. Samsung Galaxy GIO
9. Samsung Galaxy XCover II
10. Nokia Lumia 920
11. Samsung Galaxy S III Mini
12. HTC One
13. ZTE Blade III
14. Nokia Asha 311
15. Samsung Galaxy Xcover

Elisan yritysasiakkaiden myydyimmät puhelimet toukokuussa 2013:
1. Nokia Lumia 820
2. Nokia Lumia 620
3. Nokia Lumia 920
4. Nokia C2-01
5. Apple iPhone 5
6. Nokia Lumia 720
7. Samsung Galaxy S4
8. Nokia 300
9. Samsung Xcover 271
10. Apple iPhone 4S
11. Samsung Galaxy Xcover 2
12. Huawei F610
13. Nokia 301
14. Samsung Galaxy S III 4G
15. Samsung Galaxy S II Plus

 

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs