Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Divest-konsernin talouden osaaminen tunnustettu myös Suomen franchising-yhdistyksen toimesta

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Divest-konsernin talouden osaaminen tunnustettu myös Suomen franchising-yhdistyksen toimesta

Tiedote.
Julkaistu: 09.04.2014 klo 07:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Suomen Talousverkko -ketju on valittu Suomen toiseksi parhaaksi franchising-ketjuksi. Voiton vei R-kioski-ketju. Suomen parhaat franchising-yrittäjät vuonna 2014 ovat Suvi Rantala ja Sami Svärd Suomen Talousverkko-ketjusta. Valinnat julkistettiin Suomen Franchising yhdistyksen vuotuisessa gaalassa perjantaina 4.4.2014.

Konsernin taloushallinnon osaaminen on laajaa. Gutta Oy tarjoaa talousjohdon konsultointia ja valitsee Vuoden Talousjohtajan Suomessa yhdessä Accenturen ja Talouselämän kanssa. Assidu Finland puolestaan etsii asiakkailleen parhaat taloushallinnon ihmiset ja tekee heille myös ammattitestausta.

Gutta Oy toteuttaa kaksi kertaa vuodessa Talousjohtajabarometrin, joka kertoo talouden kehityksestä seuraavan kuuden kuukauden aikana. Viimeisimmän Talousjohtajabarometrin mukaan talous on positiivisella, mutta hitaalla kasvu-uralla suomalaisissa yhtiöissä. Kireä taloustilanne pakottaa suomalaisyhtiöt kuitenkin edelleen henkilöstövähennyksiin.

”Konsernin talousosaaminen on syvää ja laajaa ja siitä erinomaisena osoituksena on Suomen Talousverkko Oy:n valinta Suomen toiseksi parhaaksi franchising-ketjuksi. Eihän tässä voi kuin ylpeänä seurata ihmisten tekemistä”, toteaa Divest Groupin partner Jari Kolehmainen. ”Tänä vuonna hävisimme R-kioskille, mutta ensi vuonna meillä on sitten hieman varaa parantaa”, jatkaa Kolehmainen.

”Suvin ja Samin valinta meni kaikilla mittareilla ihan oikein. Sami valittiin jo tänä vuonna aiemmin valtakunnan parhaaksi kirjanpitäjäksi”, toteaa Divest Groupin ulkoistusliiketoiminnasta vastaava partner Petri Kortelainen.

Lisätietoja
Jari Kolehmainen
Divest Group Oy
Partner
050 591 3533
jari.kolehmainen(at)divestgroup.fi

Petri Kortelainen
Partner, ulkoistusliiketoiminta
050 464 4075
petri.kortelainen(at)divestgroup.fi

Divest Group on palveluliiketoiminnan asiantuntijaorganisaatio. Tuemme liikkeenjohtoa taloushallinnon, myynnin, henkilöstöjohtamisen sekä asiakaspalvelun prosesseissa. Konsernimme liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa, ja työllistämme 140 henkeä. Divest Group on kehittynyt ja laajentunut asiakastarpeiden mukana. www.divestgroup.fi

 

Lisätietoa ja yhteydenotot: Asiantuntijakanava editori.fi http://bit.ly/PM5RYX

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs