Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » DIMECC on teollisuuden vastaus digitalisaatioon

Teknologiateollisuus ry

DIMECC on teollisuuden vastaus digitalisaatioon

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 12:00
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Teollisuus haastaa nyt kaikki suomalaiset mukaan etsimään keinoja, joilla tuottavuus, talous ja ennen kaikkea työllisyys saadaan nousuun. Niin turvataan suomalaisen hyvinvoinnin tulevaisuus. Tavoitteena on 100 000 työpaikkaa Suomeen.

Teollisuus on todellakin tosissaan. Uunituore DIMECC Oy yhdistää Suomen parhaat voimaat valmistavasta teollisuudesta, digitaalisesta teollisuudesta ja akateemisesta tutkimuksesta. DIMECC syntyy fuusiosta, jossa yhdistyvät Euroopan tehokkaimmat innovaatioalustat, valmistavan teollisuuden FIMECC Oy ja digitaalisen teollisuuden DIGILE Oy. Nyt aloittaa DIMECC, jossa edelläkävijät ja voittajat kohtaavat.

Koko maata herätellään kohti tavoitteen toteutumista suurella innovaatiokilpailulla. Kilpailun tulokset julkistetaan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tärkeimmässä teollisuustapahtumassa, Manufacturing Performance Days 2017, Tampereella 29.-31.5.2017. Kaikille avoimeen kilpailuun voi lähettää ehdotuksia osoitteeseen competition@mpdays.com

Teknologiateollisuus ja DIMECC toivottavat omalta osaltaan kaikki mukaan ideoimaan ja innovoimaan!

DIMECC Oy tarjoaa teollisuuden toimesta ylivertaisen tuottavan alustan innovaatioiden kehittämiseen. DIMECC pohjaa todistettuun osaamiseen, jossa innovaatio-ohjelmiin sijoitettu euro on tuottanut itsensä takaisin keskimäärin yli 20-kertaisesti. Se on ainutlaatuisen korkea luku.

Yhtälö on Suomelle elintärkeä: Innovaatiot tuottavat kilpailuetua, joka synnyttää investointeja, jotka luovat työpaikkoja. Innovoinnista kumpuavasta työstä syntyy Suomen hyvinvointi.

Innovaatioissa on Suomen suuri mahdollisuus. DIMECC tarjoaa portin aivan uudenlaiseen loikkaan, erityisesti start-upeille ja pk-yrityksille, ja samalla koko maalle.

Kilpailun on tarkoitus innostaa kaikki innovaatiohaluiset suomalaiset liikkeelle. Suomella ei ole varaa jättää yhtäkään hyödyllistä, kilpailukykyistä ideaa huomiotta.

Kilpailusta ja sen palkinnoista kerrotaan syksyllä tarkemmin erikseen järjestettävässä tilaisuudessa.

On aika aloittaa.

Lisätietoja:
Jorma Turunen, toimitusjohtaja, Teknologiateollisuus: +358 500 445 444
Tomas Hedenborg, hallituksen pj., DIMECC Oy: +358 50 310 1999
Harri Kulmala, toimitusjohtaja, DIMECC Oy: +358 40 840 6380

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 50 prosentista Suomen viennistä ja 75 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan lähes 290 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs