Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Danske Bank jatkaa mobiilimaksamisen ja digitaalisten kumppanuuksien edelläkävijänä Suomessa

Danske Bank

Danske Bank jatkaa mobiilimaksamisen ja digitaalisten kumppanuuksien edelläkävijänä Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2016 klo 11:25
Julkaisija: Danske Bank


Danske Bank jatkaa panostuksia mobiilimaksamisen ja digitaalisten kumppanuuksien kehittämiseen Suomessa. Danske Bankiin on nimetty kaksi uutta tiimiä, joiden tehtävänä on vahvistaa pankin työtä mobiilimaksamisen ja digitaalisten kumppanuuksien edelläkävijänä. Seuraavaksi Danske Bank tuo MobilePay-mobiilimaksusovelluksen myös suomalaisten yritysten käyttöön.

- Danske Bank on tuonut aikanaan ensimmäisenä Suomeen verkkopankin, mobiilipankin ja etätapaamisen. Tällä hetkellä MobilePay on Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus, jota voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. Siksi meille on luontevaa panostaa mobiilimaksamisen ja digitaalisten kumppanuuksien kehittämiseen myös tulevaisuudessa, sanoo henkilöasiakkaista vastaava johtaja Kenneth Kaarnimo Danske Bankista.

MobilePay nostaa koko ajan suosiotaan. Älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella rahansiirrot ovat vaivattomia kahden henkilön välillä.

– Suomalaiset ovat ottaneet MobilePayn hyvin vastaan henkilöiden välisessä maksamisessa. Seuraavaksi Danske Bank tuo MobilePay-palvelun myös suomalaisten yritysten käyttöön. MobilePay tulee tarjoamaan vaivattoman ratkaisun maksamiseen niin myymälässä kuin verkkokaupassakin, Kaarnimo toteaa.

Kaksi uutta tiimiä rakentamaan menestystä 

Virtual Reach & Sales -tiimin tehtävänä on varmistaa pankin läsnäolo ja erinomainen asiakaskokemus siellä, missä henkilöasiakkaat päivä päivältä enemmän ovat: sähköisillä palvelukanavilla ja kauppapaikoilla. Tiimi luo pankkiin uudenlaista, monikanavaista liiketoimintaa, jossa suomalainen asiakas pääsee käyttämään sähköisiä palveluja kokonaan uudella tavalla ja uusissa paikoissa. Myös yritykset saavat etua näistä kohtaamismahdollisuuksista. Virtual Reach & Sales -tiimin johtoon on nimitetty FT Johanna Kronholm, joka siirtyy Danske Bankiin Idean Enterprisesistä.

MobilePay myynti- ja kumppanuustiimin tehtävänä on puolestaan auttaa yhä useampia suomalaisia yksityisasiakkaita ja yrityksiä hyödyntämään mobiilimaksamista arjen ja oman liiketoiminnan helpottamisessa. MobilePay myynti- ja kumppanuustiimin johtoon on nimitetty Googlelta Danskeen palaava Anniina Heinonen.

MobilePay -sovelluksella on Suomessa jo noin 270 000 käyttäjää, Pohjoismaissa yli kolme miljoonaa ja se kasvattaa koko ajan suosiotaan. Pohjoismaissa sovellus on käytössä jo yli 20 000 kauppiaalla - myös suomalaiset yritykset pääsevät tutustumaan siihen pian.

Lisätietoa

Kenneth Kaarnimo, henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja, Danske Bank Suomi,

puh. 010 546 8319

Liitetiedostot

Danske Bank on Pohjoismaiden johtavia pankkikonserneja, joka palvelee henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaita 15 maassa. Suomessa tuotamme asiakaslähtöisiä pankkiratkaisuja yli miljoonan asiakkaamme tarpeisiin. Danske Bankilla on erinomainen kansainvälinen asiantuntijaverkosto ja olemme modernien mobiili- ja tablettipankkipalvelujen edelläkävijä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs