Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Cursor vahvistaa yrityslähtöistä ja kansainvälistä kehittämisotetta

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Cursor vahvistaa yrityslähtöistä ja kansainvälistä kehittämisotetta

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2015 klo 13:34
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Jouni Eho on nimitetty Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursorin uudeksi palvelujohtajaksi. Nimityksen vahvisti Cursorin hallitus. Eho aloittaa tehtävässään 1.6.2015. 

Kotkalainen, 35-vuotias Jouni Eho omaa monipuolisen kokemuksen yritysten kehittämisestä ja yritysverkostoista sekä klustereista samoin kuin alueellisesta kehittämistyöstä. Tällä hetkellä hän toimii pohjoismaisen konsulttiyritys Oxford Research Oy:n toimitusjohtajana. Eholla on kaksi yliopistotutkintoa: valtiotieteiden kandidaatin tutkinto kansainvälisistä suhteista (Davidson College, USA) sekä yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto Itä-Suomen yliopistosta. Cursor on yhtiönä ennestään Jouni Eholle tuttu työpaikka, sillä hän on aikaisemmin toiminut yhtiössä mm. ohjelmapäällikkönä. 

 "Olen erittäin innoissani tästä tehtävästä ja otan sen nöyrin mielin vastaan. Kotkan-Haminan seutu, siinä missä koko Suomi, tarvitsee nyt rohkeita päätöksiä ja määrätietoista katsetta tulevaisuuteen. Cursorilla on tässä tärkeä rooli, suunnannäyttäjänä”, toteaa Jouni Eho. 

Palvelujohtaja johtaa Cursorin Palvelut-yksikköä ja vastaa Kotkan-Haminan seudun kasvuohjelmista ja yrityksille suunnattavista palveluista.  Palvelujohtaja vastaa myös seudun kuntien välisestä yhteistyöstä. Hän toimii ohjelmapäälliköiden ja yrityskehityspäällikön esimiehenä. Palvelujohtaja raportoi toimitusjohtajalle ja on Cursorin johtoryhmän jäsen. Palvelujohtajan tehtävä korvaa aiemman kehittämisjohtajan tehtävän Cursorissa. 

Cursorin toimitusjohtajana 1.6.2015 aloittava, toistaiseksi vielä kehittämisjohtajana toimiva Mika Perttunen korostaa Jouni Ehon kykyä hahmottaa nopeasti isoja kokonaisuuksia ja panna vauhdilla liikkeelle uusia hankkeita. 

”Suurimpia tulevaisuuden haasteita ovat Cursorin kansainvälisen rahoituspohjan laajentaminen sekä entistä konkreettisempien, alueen yrityksiä kehittävien palvelujen tuottaminen. Uskon, että Jouni Eho on juuri oikea valinta näiden asioiden eteenpäin viemiseen”, Perttunen toteaa.  

Lisätietoja: 

Jouni Eho, puh. 044 203 2083 

Mika Perttunen, puh. 040 190 2521

Kuvassa Jouni Eho, valokuva: Jukka Koskinen.

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs