Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Cramolle Euroopan laajuinen sopimus Metson kanssa

Cramo

Cramolle Euroopan laajuinen sopimus Metson kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2012 klo 08:46
Julkaisija: Cramo

Teknologia- ja palvelutoimittaja Metso on valinnut Euroopan laajuiseksi kalustonhallinnan kumppanikseen kone- ja laitevuokrauspalveluja tarjoavan Cramon.

Metso pyrkii keskittämään jatkossa Cramolle kalustonhallintansa ja siihen liittyvät asennuspalvelut useissa Euroopan maassa. Yhteistyön tavoitteena on tehostaa Metson kalustonhallintaa ja vähentää siihen liittyviä kokonaiskustannuksia. 

– Tarkoituksena on, että Cramo auttaa meitä luomaan edistyksellisen kalustonhallintoratkaisun, jossa yhdistyvät vaivattomuus, ennakoiva työturvallisuus ja optimoitu kustannustaso, Country Manager Ville Halonen Metson konsernihankinnasta kertoo.

Cramolle sopimus on erittäin merkittävä, sillä se tukee yrityksen aiemmin määrittelemää strategiaa laajentua Euroopan laajuiseksi kalustonhallinnan kumppaniksi.

– Uskomme, että myös moni muu kansainvälinen suuryritys hyötyisi kalustonhallinnan keskittämisestä yhdelle kumppanille. Näin varmistettaisiin mahdollisimman optimoidut prosessit ja mahdollisuus kalustemäärän optimointiin suhdannevaihteluiden perusteella, Key Account Manager Mertsi Pesonen Cramolta sanoo.

Yhteistyö käynnistyy Metson Suomen tehtaista ja laajenee lähitulevaisuudessa muihin Euroopan maihin. Cramo on Euroopan toiseksi suurin yritys kone- ja laitevuokrauksessa.

 

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja kuvat:

Cramo Finland Oy: Key Account Manager, Mertsi Pesonen, puh. 050 581 5862, sähköposti: mertsi.pesonen@cramo.com

Metso Oyj: Country Manager, Ville Halonen,  Indirect Procurement Finland. Puh. 040 832 4489, sähköposti: ville.halonen@metso.com

Liitetiedostot

Cramo Oyj on palveluyritys, joka tarjoaa kone- ja laitevuokrauspalveluja sekä vuokraa ja myy siirtokelpoisia tiloja. Kone- ja laitevuokraus koostuu rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauksesta ja vuokraukseen liittyvistä palveluista. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa yli 400 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 700. Vuoden 2011 liikevaihto oli 680 miljoonaa euroa. Cramon osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.cramo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs