Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » BAF Live! 24.4.2014 #MattiVanhanen kasvuyritystapahtuma kokoaa Suomen kuumimmat kasvuyritykset ja sijoittajat yhteen paikkaan

Business Angels Finland Oy

BAF Live! 24.4.2014 #MattiVanhanen kasvuyritystapahtuma kokoaa Suomen kuumimmat kasvuyritykset ja sijoittajat yhteen paikkaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2014 klo 14:52
Julkaisija: Business Angels Finland Oy

BAF Live! tapahtuma 24.4.2014 kokoaa Suomen yksityisen pääoman sijoittajat sekä joukkorahoittajat saman katon alle kuuntelemaan mielenkiintoisimpien startup- ja kasvuyritysten esityksiä. Tällä kertaa tilaisuuden alustaa Matti Vanhanen aiheella "BKT kasvaa vain yritysten avulla"

BAF Live! tapahtumaa järjestää jo neljättä vuotta Business Angels Finland Oy yhteistyössä viime vuonna aloittaneen joukkorahoituspalvelu PocketVenturen kanssa. BAF Live! on vuosien varrella kasvanut kansainväliseksi käsitteeksi, jota on nyt järjestetty eri teemoilla mm. Los Angelesissa, New Yorkissa, Tokiossa ja Soulissa. Lisätiedot menneistä ja tulevista tapahtumista löytyvät kätevästi PocketVenture palvelun EVENT -osiosta.

PocketVenture on suomalainen joukkorahoituspalvelu, joka on hiljattain lanseerattu palvelemaan sekä kotimaisia että kansainvälisiä sijoittajia ja sijoitusta hakevia kasvuyrityksiä. PocketVenture tarjoaa suomalaisille yrityksille merkittävät kasvumahdollisuudet myös kansainvälisesti.

Tällä hetkellä suurin aktiivinen osakepohjainen joukkorahoituskamppanja PocketVenture palvelussa on Kasettitalon kampanja. Kasettitalon kampanjassa sijoittajat voivat sijoittaa tilaelementtitalotehtaaseen, joka hyödyntää teräksen ja puun parhaat puolet rakentamisessa. Yksittäiset sijoitukset voivat olla pienimmillään 400 euroa. (lisätiedot) Kasettitalon toimitusjohtajan Janne Kurosen mukaan joukkorahoituskampanja tarjoaa heille uuden tehokkaan kanavan löytää rahoitusta, jolla yrityksen kasvua voidaan kiihdyttää. ”Samalla hankkeemme on saanut paljon positiivista näkyvyyttä myös potentiaalisten uusien asiakkaidemme keskuudessa ja olemmekin olleet erittäin tyytyväisiä ilmoituksemme tuomaan markkinoinnilliseen lisäarvoon jo tässä vaiheessa.” Kuronen lisää.

PocketVenturen joukkorahoituspalvelut ovat ilmaisia yrityksille ja yhdellä pitchillä yritys tavoittaa kattavan joukon sekä kotimaisia että kansainvälisiä sijoittajia. ”Halusimme tuoda myös Suomeen joukkorahoituspalvelun, joka toimii aidosti ja avoimesti joukon ehdoilla. Omat palkkiomme keräämme myös pienistä puroista. Mielestämme yritys tarvitsee kaiken mahdollisen pääoman kasvun toteuttamiseen - ei eri palveluiden palkkioiden maksamiseen.” Täsmentää PocketVenturen perustaja Markku Mutanen palvelun toimintaa.

Lisätietoja antaa:

Business Angels Finland OY, Pocket Venture, perustaja osakas Markku Mutanen GSM 050 340 6423

Email: markku.mutanen@businessangels.fi, www.pocketventure.com

Tuoreimmat joukkorahoitusuutiset

www.facebook.com/businessangels

www.facebook.com/PocketVenture

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs