Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Arkhimedes valjastaa sosiaalisen median aloittavan yrityksen tueksi ”Kun antaa, itsekin saa”

Isolta Oy

Arkhimedes valjastaa sosiaalisen median aloittavan yrityksen tueksi ”Kun antaa, itsekin saa”

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2012 klo 10:44
Julkaisija: Isolta Oy


Arkhimedes on opittu tuntemaan aloittaville ja pienille yrityksille suunnattuna ilmaisena laskutusohjelmana, myynninhallinnan tehotyökaluna tai liiketoiminnan kokonaisratkaisuna. Sovelluksen saama valtava suosio on osoittanut oikeaksi yrittäjien perususkomuksen: Kun antaa, itsekin saa. Nyt aloittavan yrityksen askelten keventäjäksi valjastetaan työhön myös sosiaalinen media.

Arkhimedes itse on kasvanut vuosien varrella Suomen suosituimpien taloushallinto-ohjelmien joukkoon. Maksuttoman laskutussovelluksen lisäksi ohjelmasta löytyy lisäosia aina kattavaan toiminnanohjaukseen saakka. Oman matkansa varrella Arkhimedeksen luoneet yrittäjät ovat oppineet paljon yrityksen alkuvaiheista. Nyt he haluavat sosiaalisen median kautta jakaa tätä tietoa eteenpäin ja herättää keskustelua yrityksen alkuvaiheen kiemuroista paperisodasta ja tarvittavista neuvotteluista alkaen.

”Lähtökohtana on aika, jolloin kaikki on vielä vähän epäselvää. Yritysidea kaipaa hiomista ja yritysmuoto on vähän hakusessa. Mielessä pyörii kysymys, mitä kaikkea pitäisi tehdä ennen kuin homma alkaa pyöriä. Usein on ihmeteltävä sitäkin, mistä löytää tietoa ja kuinka helppotajuista se on”, kuvailee Isolta Oy:n markkinointipäällikkö Reino Meriläinen.

Pilotissa neljä aloittavaa yrittäjää
Jotta asiat tulevat käsiteltyä totuudenmukaisesti, systemaattisesti, monipuolisesti ja elävästi, Arkhimedeksen siipien suojaan on perustettu pilottiryhmä. Siihen on valittu neljä innostunutta aloittavaa yritystä Isoltan itsensä perustaman uuden yrityksen lisäksi.

Yrityksille tarjotaan Arkhimedeksen työkalut sekä mentorointia yrittäjyyteen kuukausittaisissa tapaamisissa yritystoiminnan alkutaipaleella. ”Niissä hyödynnetään sekä Arkhimedeksen luojien kehitystyössä kertynyttä osaamista että monien yhteistyökumppaneiden asiantuntijuutta. Aloitusta seurataan kaikkine kaavakkeineen ja samalla tulee testattua byrokratiakin.”

Blogi tiedon jakajana
Mentorointitapaamisista kirjoitetaan artikkelisarja blogiin sekä pidetään videopäiväkirjaa, joka sekin julkaistaan blogissa. Mukaan keskusteluun kutsutaan niin aloittavia yrittäjiä kuin konkareita, jotka haluavat jakaa omaa arvokasta osaamistaan uusien yrittäjien hyväksi. Foorumi on avoin myös yrittäjyyteen liittyville kysymyksille. Lisäksi blogiin kootaan hyviä linkkejä. Sopivaksi seuranta-ajaksi on suunniteltu ensimmäiseen tilinpäätökseen pääseminen.

Kaikki kertyvä tieto sekä vuorovaikutusmahdollisuudet ovat kenen tahansa hyödynnettävissä milloin tahansa maksutta. "Nuorina yrittäjinä uskomme verkoston voimaan. Tiedon tarve tuntuu alkumetreillä olevan rajaton", luonnehtii Kati Siponen, Janssi & Minssi Oy:n nuori yrittäjä.

Lisätietoja:
Reino Meriläinen, puh. 0207 18 17 12 tai email: reino.merilainen@isolta.fi, www.isolta.fi

Mukaan lähteneet yritykset: Takuri Joni Pakanen, Malva Mei Oy ja GTP Group Oy ja Janssi & Minssi Oy


Isolta Oy on vuonna 2003 perustettu sähköisen liiketoiminnan ja taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistotalo. Sen taloushallinnon tuoteperheeseen kuuluu pienyrityksille suunnattu Arkhimedes Liiketoimintasovellus. Isoltan ratkaisut kattavat yrittäjän koko liiketoiminnan. Niitä käyttää yli 20 000 yritystä. www.isolta.fi, www.liiketoimintasovellus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs