Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Turvaporttikytkimellä varmistetaan suojaporttien turvallinen käyttö

Sähkölehto Oy

Turvaporttikytkimellä varmistetaan suojaporttien turvallinen käyttö

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2014 klo 14:00
Julkaisija: Sähkölehto Oy

Monet koneet tai laitokset on suojattu aidoilla. Tällöin niitä päästään huoltamaan suojaporttien kautta. Työturvallisuuden kannalta on erittäin tärkeää, että suojaporttien käyttö on integroitu normien mukaan koneen ohjaukseen. Sähkölehto Oy:n edustama Euchner kehittää turvakytkimiä koneturvallisuuden parantamiseksi.  Euchner MGB turvaporttikytkin on turvakytkimen, salvan ja sähkölukon yhdistelmä.

Uusimmassa versiossa on uutuutena lisätty painonappien vaihdettavat värilinssit. Käyttäjä voi itse varustaa painonapit haluamillaan väreillä. Linssit ovat saatavana myös yleisimmin käytetyillä symboleilla painettuina.  Kaikki painikkeilla ja merkkilampuilla varustetut MGB-kytkimet ovat suojausluokan IP65 mukaisia. Avainkytkimellä varustetut, kuten myös MGB PROFINET-kytkimet, ovat IP54-suojausluokan mukaisia. Uusi versio on yhteensopiva kaikkien vanhempien MGB-kytkimien kanssa.

MGB turvaporttikytkimiä käytetään laajasti ja kehitystyön taustalla ovat olleet käyttäjien toiveet ja laatuvaatimukset. ”Sähkölehdon ja saksalaisen kytkinvalmistaja Euchnerin pitkäaikainen yhteistyö antaa pohjan asiakaskohtaisten ratkaisujen löytymiseen”, kertoo Sähkölehdon avainasiakaspäällikkö Kimmo Samppa.

Sähkölehto Oy vastaa Euchnerin teknologian soveltamisesta ja asiakaspalvelusta Suomessa.

Sähkölehto Oy on vuodesta 1954 asti toimittanut suomalaiselle valmistavalle teollisuudelle ratkaisuja liitäntään, turvatekniikkaan, mittaukseen ja valvontaan, sekä automaatioon. Yritys on erikoistunut tuottamaan erilaisia asiakaskohtaisia teollisuuden ratkaisuja.

Lisätietoa antaa tuotepäällikkö Johannes Huotari

johannes.huotari@sahkolehto.fi

09 774 6420

www.sahkolehto.fi

Liitetiedostot

Sähkölehto Oy on vuonna 1954 perustettu perheyritys, joka toimittaa ratkaisuja liitäntään, turvatekniikkaan, mittaukseen ja valvontaan sekä automaatioon. Sähkölehto edustaa tunnettuja Eurooppalaisten laitevalmistajia ja vastaa niiden teknologiasta ja tuotteiden saatavuudesta Suomessa.

www.sahkolehto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs