Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Taneli Tikka ja Ari Korhonen sparraavat keksintöjen kehittäjiä Mikkelissä

Miktech Oy

Taneli Tikka ja Ari Korhonen sparraavat keksintöjen kehittäjiä Mikkelissä

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2013 klo 08:30
Julkaisija: Miktech Oy

Keksintösäätiö, Miktech Oy ja Mikkelin ammattikorkeakoulu järjestävät Mikkelissä 26.3.2013 Tuoteväylä-seminaarin keksintöjen kehittämisestä. Seminaarissa näkemyksiään keksinnöistä, niihin perustuvasta liiketoiminnasta ja sen rahoittamisesta jakavat mm. sarjayrittäjä ja sijoittaja Taneli Tikka sekä bisnesenkeli Ari Korhonen.

Kaikille avoin ja maksuton Tuoteväylä-seminaari on kohdistettu keksimisestä kiinnostuneille, keksijöille, opiskelijoille, yrittäjille sekä uusien ideoiden ja yrittämisen parissa toimiville. Seminaarissa etsitään vastauksia mm. siihen, kuinka voi tietää, onko pitkään suunnitteilla ollut keksintö uusi ja ainutlaatuinen sekä kannattaako sen varaan rakentaa liiketoimintaa.

Bisnesenkeli Ari Korhonen valottaa tapahtuman yleisölle keksintöjen kehittämistä rahoittajan näkökulmasta ja kertoo, millaiset keksinnöt kiinnostavat sijoittajaa. Taneli Tikka puolestaan puhuu aloittavan ja kasvuyrittäjän näkökulmasta keksijälle tärkeistä immateriaalioikeuksista, kuten keksinnön suojaamisesta patentilla.

Seminaarin tarkoitus on kannustaa eteläsavolaisia keksimään ja hyödyntämään Keksintösäätiön Tuoteväylä-palvelua keksintöjensä arviointiin. Tuoteväylä on Keksintösäätiön maksuton asiantuntijapalvelu, joka tarjoaa neuvoja ja tukea keksintöjen kehittämiseen. Palvelulla etsitään ja arvioidaan yksityishenkilöiden ja alkavien yritysten keksintöjä ja innovatiivisia ideoita sekä niiden mahdollisuuksia kasvuun ja kansainväliseen liiketoimintaan. Tuoteväylä-seminaari pyrkii madaltamaan kynnystä ottaa yhteyttä alueelliseen Tuoteväylä-tiimin edustajaan.

Tuoteväylä-seminaarin toteuttamiseen on saatu EU rahaa Euroopan sosiaalirahastosta, tuen myöntäjänä on Etelä-Savon Ely-keskus.

Lisätiedot:

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Miktech Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@miktech.fi

Aika: Mikkeli, 26.3.2013 klo 8.30-12.15
Paikka: Mikpolisali (Patteristonkatu 2, Kasarmin kampus, Mikkeli)
Ilmoittautumiset: 22.3.2013 mennessä (http://digiumenterprise.com/answer/?sid=976952&chk=GWKAQSMF tai toivo.venalainen@ely-keskus.fi)

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs