Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Suomen Marsalkka Mannerheimin metsästysmajalla PPO-Elektroniikka Oy:n kameravalvonta

PPO-Elektroniikka Oy

Suomen Marsalkka Mannerheimin metsästysmajalla PPO-Elektroniikka Oy:n kameravalvonta

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2015 klo 10:00
Julkaisija: PPO-Elektroniikka Oy

PPO-Elektroniikka Oy suojaa myös historiallisesti arvokkaita kohteita. Yritys valittiin suunnittelemaan ja toteuttamaan Lopella sijaitsevan Marskin majan kameravalvonta. Valvonnan on tarkoitus ehkäistä kulttuurihistoriallisesti merkittävään kiinteistöön kohdistuvat varkaudet ja ilkivalta. Marsalkka Mannerheim sai korpisotureilta 75-vuotispäivälahjaksi kelohonkaisen metsästysmajan, saunan ja kalamajan vuonna 1942. Marskin maja toimii nykyisin matkailunähtävyytenä ja aktiivisessa tapahtumakäytössä.

Marskin maja sijaitsee Lopen pitäjässä Punelia-järven rannalla keskellä kaunista mäntymetsää.

Alueella sijaitsee myös kenttävartiomuseo Sisu, joka pystytettiin majan rakentajien kunniaksi.
Marskin majalla järjestetään muun muassa perinneillallisia Marsalkan monologin merkeissä. Tiloja on mahdollista vuokrata myös juhlia ja tapahtumia varten ympäri vuoden. Marskin maja osuu myös jokasyksyisen Poronpolun vaellusreitin varrelle.   
    
Kameravalvonta on osoittautunut toimintavarmaksi ja helppokäyttöiseksi ratkaisuksi kiinteistön ja piha-alueen valvontaan.  

Turvateknisiä ratkaisuja jo 34 vuoden ajan
PPO-Elektroniikka panostaa hyvään palveluun tarjoamalla kokonaisvaltaisia palvelupaketteja, joihin voidaan liittää esimerkiksi murtohälytin-, paloilmoitin- ja -varoitin sekä vesivuotohälytysjärjestelmät.

Käytössämme on muun muassa Panasonicin ja Axis Communicationsin älykkäät kamera- ja videosovellukset sekä OPTEX-tunnistusjärjestelmät, joilla voidaan suojata mikä tahansa alue tai tila kattavasti: aidat, lähestymispisteet, katot, mahdolliset tunkeutumispisteet rakennuksen ulkopuolella ja sisäpuolella. Suunnittelemme asiakkaalle myös valaistuksia. Liiketunnistimella toimivien ulkovalojen sijoittelu on yksi kiinteistön turvallisuuteen vaikuttavista avainasioista.      

Liitetiedostot

PPO-Elektroniikka Oy   ̶  Turvaa ja turvallisuutta, missä ikinä oletkin
Suunnittelemme, valmistamme, maahantuomme ja viemme vaativaa valvontaelektroniikkaa. Rakennamme yksilöllisiä turvateknisiä ratkaisuja. 34 vuoden kokemus, osaava henkilökunta ja huipputuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen. www.ppo-elektroniikka.fi

Lisätietoa turvateknisistä järjestelmistä: Tekninen asiantuntija Kimmo Konttinen, puh. 09 566 09215

Marskin majan www-sivut: www.marskinmaja.fi

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs