Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » ML-6510-lasertulostimen Suomen ensi-ilta: Samsungin uusi tulostin on maailman nopein

Samsung Electronics Nordic

ML-6510-lasertulostimen Suomen ensi-ilta: Samsungin uusi tulostin on maailman nopein

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2011 klo 11:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

62 sivua minuutissa. Se on mustavalkotulostinten uusi nopeusennätys, ja sitä pitää nyt hallussaanyrityskäyttöön tarkoitettu Samsung ML-6510 -tulostin. Jono toimiston tulostimelle ei ole koskaan ollut lyhyempi. Samsungin uusi yritystulostin tarjoaa nopeuden lisäksi myös varmatoimisuutta ja älykkäitä ratkaisuja, jotka vähentävät yrityksen ympäristövaikutuksia. 

Maailman nopein mustavalotulostin, Samsung ML-6510, pystyy sekunti per sivu -tulostusvauhtiin. Tulostusnopeuden mahdollistavat 700 megahertsin tuplaydinsuoritin ja 768 MB:n muisti. Jotta ML-6510 pystyy käsittelemään raskaita dokumentteja nopeasti, se tukee nopeaa gigabitin lähiverkkoyhteyttä. Nopean yhteyden ansiosta raskaatkin pdf- ja powerpoint-tiedostot voidaan siirtää ja käsitellä nopeasti ilman viivytyksiä. 

Valttina luotettavuus ja varmatoimisuus

Samsung ML-6510 on yksi markkinoiden luotettavimmista mustavalkotulostimista. Tulostimen kapasiteetti on jopa 275 000 sivua kuukaudessa, ja erikoisvalmisteisen väritekniikan ansiosta se pystyy tulostamaan jopa 30 000 sivua yhdellä värikasetilla, mikä taas mahdollistaa erittäin kilpailukykyiset käyttökustannukset. Tämä tekee ML-6510:n myötä tukokset vähenevät jopa 50 prosenttia vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna. Tämän mahdollistaa Samsungin uusi paperin erottelutekniikka, joka poistaa tuplasyötön aiheuttamia tukoksia.

Ympäristövaikutusten simulointi

ML -6510:ssa on ekotoiminto, jolla voidaan valvoa ja simuloida hiilidioksidin, sähkön ja paperin kulutusta. Tulostimen ympäristöä ja kustannuksia säästäviä toimintoja, kuten väriaineen käyttöä ja mukautettuja tulostusasetuksia, pääsee muuttamaan helposti muutamalla napin painalluksella. Eco-toiminnolla voidaan valvoa tulostimen ympäristövaikutuksia ja asettaa tulostin vastaamaan työympäristön ympäristötavoitteisiin.Tekniset tiedot: ML-6510 on yrityskäyttöön suunniteltu mustavalkolasertulostin. Tulostusnopeus 62 A4-sivua minuutissa ja 275000 tulostettua sivua kuukaudessa. 700 megahertsin tuplaydinsuoritin, jopa 768 megatavun työmuisti ja tuki gigabitin LAN-yhteydelle. Värikasetti kykenee 30 000 tulosteeseen. Anti-Jam-tekniikka lisää luotettavuutta, ja tulostin pystyy jopa 100 000 tulosteeseen tukoksetta, tukosten todennäköisyys 50 prosenttia pienempi kuin vastaavilla malleilla. Eco-toiminnolla voidaan simuloida ja valvoa hiilidioksidin, sähkön ja paperin kulutusta. Helppo hallita numeerisen valikon avulla. Laitteessa on toimintoja helpottavat pikavalintanäppäimet. ML-6510 saapuu kauppoihin kesäkuun alussa ja sen suositushinta on 1595€.  Lisätietoja:

Ossi Luoma, myyntipäällikkö IT, ossi.luoma@samsung.fi, p. 0 40 541 4023

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten ja näyttöpaneelien valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja kahdeksalla eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs