Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Markku Varis Sweco Finlandin maajohtajaksi

Finnmap Consulting Oy

Markku Varis Sweco Finlandin maajohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2013 klo 09:00
Julkaisija: Finnmap Consulting Oy

Swecon suomalaisen tytäryhtiön FMC Groupin toimitusjohtaja Markku Varis on nimitetty Sweco Finlandin uudeksi maajohtajaksi 1. syyskuuta alkaen.

“Markku Variksen nimittäminen uudeksi maajohtajaksi merkitsee meille seuraavan askeleen ottamista Suomessa sekä FMC Groupin ja muiden Swecon Suomen toimintojen integraation loppuunsaattamista suunnitelman mukaisesti. Tavoitteenamme on vahvistaa edelleen johtavaa asemaamme ja jatkaa kannattavaa kasvua Suomen markkinoilla,” Swecon toimitusjohtaja Tomas Carlsson sanoo. Carlsson on toiminut tähän saakka Sweco Finlandin maajohtajana.

Sweco osti 1 200 henkilöä työllistävän FMC Groupin vuonna 2012 ja on nyt Suomessa johtava konsultti- ja asiantuntijayritys, jonka vuosiliikevaihto on noin 150 Meur ja joka työllistää noin 1 900 henkeä. Sweco Finland tarjoaa nyt kattavan valikoiman yhteiskunnan kestävää kehitystä edistäviä konsultti- ja suunnittelupalveluja rakennetun ympäristön ja teollisuuden tarpeisiin.

“Swecon ainutlaatuisen laajan palvelutarjonnan ja kärkiosaamisen ansiosta meillä on erinomaiset edellytykset vahvistaa johtavaa asemaamme kestävää kehitystä edistävien rakennetun ympäristön ja teollisuuden suunnittelupalvelujen tarjoajana ja jatkaa kasvua Suomessa,” Markku Varis toteaa.
 

Lisätietoja:
Tomas Carlsson, Swecon toimitusjohtaja, puh. +46 8 695 66 60, +46 70 552 92 75
Markku Varis, Sweco Finlandin maajohtaja, puh. +358 2073 933 01, +358 400 478 548

Liitetiedostot


FMC Group on rakennetun ympäristön suunnittelu-, konsultointi- ja asiantuntijayritys, joka toimii rakennetekniikan, talotekniikan sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan toimialoilla. Yritys on osa kansainvälistä Sweco-konsernia.

FMC Group ja Sweco ovat ympäristötietoisen suunnittelun edelläkävijöitä ja muodostavat yhdessä johtavan ympäristöalan yrityksen, joka edistää yhteiskunnan kestävää kehitystä. Konsernin palveluksessa on 12 maassa noin 9 000 työntekijää, joista 1 900 työskentelee Suomessa. Sweco on listattu NasdaqOMX Tukholman pörssissä.

www.fmcgroup.fi, www.swecogroup.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs