Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » LST Group laajentaa toimintaansa Raumalle

LST Group

LST Group laajentaa toimintaansa Raumalle

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: LST Group

Yhtiö palkkaa paikallisia sähköalan osaajia

Turkulainen sähköalan konserni LST Group avaa uuden toimipisteen Raumalle. Yhtiö palkkaa parhaillaan työntekijöitä uuteen yksikköön. Rauma kiinnostaa alueena, sillä rakennus- ja telakkatoiminta ovat aktiivisia. Telakkakaupunkien menestys vaikuttaa positiivisesti myös sähköalan töihin.

LST Group on toiminut Rauman telakalla jo vuosikymmeniä. Oman toimiston avaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun töitä tehdään nyt entistä enemmän myös maapuolella, erilaisissa kiinteistöissä sekä muissa sähköistyksiä vaativissa kohteissa.

– Tavoitteenamme on toimia tehokkaammin yhteistyössä Rauman telakan eli Rauma Marine Constructions Oy:n kanssa ja laajentaa toimintaamme myös teollisuus-, kiinteistö- sekä sähkösuunnittelun toimialoilla, kertoo Rauman toimipisteen johdossa aloittava projektipäällikkö Juha Vainio.

Vainio näkee LST Groupin poikkeuksellisena vahvuutena ennen kaikkea sen, että sähkötöitä voidaan tarjota avaimet käteen -periaatteella, koska yhtiössä on osaamista sekä suunnittelu- että toteutuspuolella.

– Tällaista kokonaisuutta eivät kaikki sähköistyksen toteuttajat kykene tarjoamaan, Vainio korostaa.

Lisää työvoimaa uuteen toimipisteeseen

Vainion mukaan telakkakaupunkien tulevaisuus näyttää valoisalta tällä hetkellä.

– Telakoiden toiminta on aktiivista, ja Rauman alueelle rakennetaan paljon uutta teollisuutta ja kiinteistöjä. Laajennamme toimintaamme uusiin asiakasryhmiin ja näin varmistamme pysyvän kasvun Raumalla, Vainio kertoo.

LST Group kasvatti liikevaihtoaan viime vuonna yli 16 prosentilla. Vuonna 1962 perustettu perheyritys on palkannut parin viimeisen vuoden aikana yli 25 sähköasentajaa. Raumalla rekrytointi on parhaillaan käynnissä.

– Työllistämme mielellämme paikallisia osaajia. On hienoa palata omaan kotikaupunkiini ja keskittyä Rauman yksikön kehittämiseen, Vainio toteaa tyytyväisenä. Hän on toiminut vuosien ajan erilaisissa tehtävissä muun muassa Turussa ja Helsingissä.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Juha Vainio, LST Group, puh. 050 390 6527, juha.vainio@lst.fi

LST Group on suomalainen sähköalan konserni, jonka toiminta kattaa kaiken sähkösuunnittelusta kokonaistoimituksiin ja erikoiskomponenttien valmistukseen. Vuonna 1962 perustetun perheyrityksen asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöyhtiöt ja liikkuva kalusto. Konserniliikevaihto on 16 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on noin 150. Konsernin emoyhtiö on LST Hallintopalvelu Oy. Konserni koostuu kuudesta yrityksestä: LST Production Oy, LST Engineering Oy, Laivasähkötyö Oy, Turun Sähköpalvelu Oy, LST Teollisuussähkö Oy ja LST Service Oy. www.lst.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs