Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Kutsu julkistamistilaisuuteen 26.2. klo 9: Opas laadukkaaseen korjausrakentamiseen

Rakentamisen Laatu RALA ry

Kutsu julkistamistilaisuuteen 26.2. klo 9: Opas laadukkaaseen korjausrakentamiseen

Kutsu.
Julkaistu: 13.02.2015 klo 10:25
Julkaisija: Rakentamisen Laatu RALA ry

Aika:             26.2. klo 9 (aamiainen tarjolla klo 8.30 alkaen)
Paikka:          Scandic Marski, Lasikabinetti, Mannerheimintie 10, Helsinki

Korjaushanke on taloyhtiölle haastava tehtävä. On hallittava tekniikka suunnitteluineen ja urakkakilpailutuksineen, juridiikka päätöksenteon vaiheineen, hankkeen rahoitus ja talous sekä viestintä osakkaille ja asukkaille.

Millaista on laadukas korjausrakentaminen? Miten varmistua laadusta aina hankesuunnittelusta vastaanottoon ja käyttöönottovaiheeseen? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa TkT Jari Virran kirjoittama Korjausrakentamispalveluiden hankintaopas taloyhtiöille.

Julkistamme oppaan ja kerromme siitä lisää torstaina 26.2. klo 9 pidettävässä tilaisuudessa:

Ohjelma:
Tilaisuuden avaus
toiminnanjohtaja Tuula Råman, Rakentamisen Laatu RALA ry
Korjausrakentamispalveluiden hankintaopas
kehityspäällikkö Jari Virta, Suomen Kiinteistöliitto
Kommenttipuheenvuoro
toimitusjohtaja Mikko Peltokorpi, Matinkylän Huolto Oy

Tilaisuudessa on aamiaistarjoilu (aamiainen tarjolla klo 8.30 alkaen).
Järjestelyjen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen tiistaihin 24.2.2015 mennessä Rakentamisen Laatu RALA ry:hyn saara.klemola@rala.fi, p. 050 377 9923.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
kehityspäällikkö Jari Virta, Suomen Kiinteistöliitto ry, p. (09) 1667 6224, jari.virta@kiinteistoliitto.fi
toiminnanjohtaja Tuula Råman, Rakentamisen Laatu RALA ry, p. 0400 607 429, tuula.raman@rala.fi

Tekniikan tohtori Jari Virta on toiminut useissa rakennus- ja kiinteistöalan työmaa- ja tutkimustehtävissä yli kahden vuosikymmenen ajan. Työmaakokemusta Virta on hankkinut muun muassa Pohjansepot Oy:n, Seicon Oy:n, A. Puolimatka Oy:n ja Vehkon Oy:n palveluksessa. Tutkimuskokemusta Virralle on kertynyt Valtion teknillisessä tutkimuskeskuksessa (VTT) ja Teknillisessä korkeakoulussa. Yhdeksän viime vuoden ajan Virta on työskennellyt kehityspäällikkönä Suomen Kiinteistöliitossa, joka neuvoo ja opastaa taloyhtiöitä mm. korjaushankkeisiin liittyvissä asioissa. Hänen työtehtävänsä koostuvat pääasiassa edunvalvonnasta, tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä koulutuksesta.

Rakentamisen Laatu RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan järjestöjen perustama toimija, jonka tavoitteena on parantaa rakentamisen laadun ja terveen kilpailun edellytyksiä. RALA kerää ja ylläpitää tietoa alan yrityksistä, arvioi niitä ja antaa niille pätevyyksiä ja luokituksia. RALAn palveluita ovat RALA-pätevyys, RALA-sertifiointi, RALA-projektipalaute ja Luotettava Laatutyömaa. Lisätietoja www.rala.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs