Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Kotimainen ratkaisu lisää avokonttorien viihtyisyyttä

Muotolevy

Kotimainen ratkaisu lisää avokonttorien viihtyisyyttä

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2014 klo 09:00
Julkaisija: Muotolevy


Avokonttorit ovat yleistyneet Suomessa ja muualla maailmassa. Nykyään lähes jokainen uusi konttori on suurelta osin avokonttori.

Muotolevyn kotimaisilla Module-neuvotteluhuoneilla ja puhelinkopeilla meluisista avokonttoreista voidaan kuitenkin rakentaa edullisesti monitilatoimisto, joka lisää työviihtyvyyttä ja yksityisyyttä ja samalla palvelee paremmin työprosesseja.

Module-puhelinkoppeja ja -neuvotteluhuoneita on myös mahdollisuus vuokrata. Näin yritys voi keventää investointikustannuksiaan. Esimerkiksi puhelinkopin veroton vuokrahinta on noin 110 euroa kuukaudessa kolmen vuoden vuokrasopimuksella.

Monet tutkimukset kertovat kritiikistä avokonttoreiden työskentelyolosuhteita ja viihtyvyyttä kohtaan. Avokonttoreissa kärsitään metelistä, keskittymisvaikeuksista ja yksityisyyden puutteesta.

Toimistotilojen muunneltavuuden vaatimukset ovat kasvaneet myös organisaatioiden muuttumisen takia. Uusi viestintäteknologia muuttaa henkilöstön keskinäistä kommunikointia ja se on huomioitava myös avokonttoreita kehitettäessä.

Yrityksien tarve vähentää tilakustannuksia kasvaa myös kaiken aikaa. Konttorineliöiden määrä per henkilö vähenee koko ajan.

KTI Kiinteistötieto Oy:n Skanskalle toteuttama Tulevaisuuden Työympäristö -barometri 2014 kertoo, että modernien monitilaratkaisujen suosio on kovassa kasvussa ja että tehokkaampien tilaratkaisujen lisäksi toimistotiloilta odotetaan monipuolisia, työympäristöä parantavia ominaisuuksia.

Jopa 56 prosenttia kyselyyn vastanneista arvioi organisaationsa lisäävän juuri monitilatoimistojen määrää tulevaisuudessa. Hiljaiset huoneet, puhelinkopit, joustavat tiimitilat ja erilaiset kohtaamispaikat yleistyvät.

Joustavia ja nopeasti asennettavia

Module-tuoteperhe on kotimainen neljän tuotteen kokonaisuus. Siihen kuuluvat videoneuvotteluhuone, neljän henkilön minineuvotteluhuone ja kaksi erilaista puhelinkoppia. Tuoteperhe on yhtiön itsensä suunnittelema ja tuotteet valmistetaan Muotolevyn omalla tehtaalla Nummelassa.

Joustavat ja nopeasti asennettavat heti käyttövalmiit Muotolevyn Module-neuvotteluhuoneet ja puhelinkopit soveltuvat vanhoihinkin työtiloihin eivätkä vaadi toimitilan remontointia.

Ne voi myös viedä mukanaan uuteen toimipaikkaan. Näin ne tukevat myös kestävän kehityksen ajatusta.

”Viimeisen kahden vuoden aikana Muotolevy Oy:n Module-tuotteita on toimitettu yli 200 asiakkaalle. Tuotteiden suosio on kovassa kasvussa, joten tätä voidaan kutsua jo ilmiöksi”, sanoo Muotolevy Oy:n Tilaratkaisujen myyntijohtaja Mika Kujanpää.

”Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailta Module-tuotteiden äänieristävyydestä. Lisäksi tuotteissa on automaattinen ilmanvaihto ja valaistus, jotka käynnistyvät liiketunnistimella”, sanoo Kujanpää.

Kujanpään mukaan asiakkaiden ostomotiivina on useimmiten ollut joko yksityisyyden tarve tai rauhallisia kokoustiloja ei ole ollut tai niitä ei ole ollut tarpeeksi. Tarve onkin usein noussut nimenomaan henkilöstön keskuudesta.

Lisätietoja: Mika Kujanpää, projektimyynti, puh. 0400 469 328, mika.kujanpaa@muotolevy.fi
Kuva-aineisto: https://www.dropbox.com/sh/osqmpubgvjrptn7/AAAxJdVxnkBjsKe0JsBwfZGSa?dl=0

Muotolevy Oy on voimakkaasti kehittyvä rakennustuotteisiin ja -palveluihin keskittyvä yhtiö. Muotolevyn palvelutarjonta jakautuu kahteen pääluokkaan, Rakennustuotteisiin ja toimistojen Tilaratkaisuihin.
Muotolevy Rakennustuotteet -valikoimaan kuuluvat rakennus- ja julkisivulevyt sekä niiden kiinnitys- ja runkojärjestelmät sekä Pocket Door -liukuovet.
Muotolevy Tilaratkaisut tarjoaa muuntojoustavia seinä- ja alakattojärjestelmiä toimistoihin sekä julkisiin tiloihin. Tilaratkaisut-palvelukokonaisuus sisältää suunnittelun, asennuksen ja muutostyöt. www.muotolevy.fi/module 

www.muotolevy.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs