Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Korkeakoulujen yhteishaku alkaa 8.9. - TAMKilla yhdeksän tutkintoa tarjolla

Tampereen ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa 8.9. - TAMKilla yhdeksän tutkintoa tarjolla

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2014 klo 12:13
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoululla on syksyn yhteishaussa tarjolla sekä amk-tutkintoja että ylempiä amk-tutkintoja. Ensimmäistä kertaa toteutetaan luonnonvara-alan englanninkielinen ylempi amk-tutkinto. Koulutuksista useimmat on suunniteltu opiskeltavaksi työn ohessa.

Luonnonvara-alalla voi opiskella metsätalousinsinööriksi ja rakennusalalla työnjohdon rakennusmestarin tutkinnon.  Tekniikan insinöörikoulutuksista tarjolla ovat automaatiotekniikan ja hyvinvointiteknologian koulutukset. 

Sosiaali- ja terveysalan tutkintoja on tarjolla useita; sairaanhoitajakoulutus, sosionomikoulutus sekä sosiaali- ja terveysalan ylempi amk-tutkinto hyvinvointiteknologiasta.  

Liiketalouden alalla on mahdollista suorittaa tradenomin ylempi amk-tutkinto palvelu- ja projektiliiketoiminnassa.

Ensimmäistä kertaa toteutetaan englanninkielinen ylempi amk-tutkinto luonnonvara-alalla, Master's Degree in Management and Economy in the International Forest Sector. Tähän koulutukseen on erillishaku.

Kaikki haussa olevat tutkintokoulutukset alkavat tammikuussa 2015.

Korkeakouluun hakevat käyttävät tästä lähtien yhteistä hakuportaalia opintopolku.fi. Tutkintokoulutuksiin haetaan valtakunnallisesti yhdellä sähköisellä hakemuksella, johon voi merkitä enintään kuusi hakukohdetta mieluisuusjärjestyksessä.  Hakijan on mahdollista saada yksi korkeakouluopiskelupaikka.  

Hakuaika korkeakoulututkintoihin on 8. - 22.9.2014. Hakeminen tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi

 

Lisätietoa hakemisesta:

Tutkintokoulutuksista vastaava vararehtori

Marja Sutela, p. 040 721 5204

ja

TAMKin hakijapalvelut

p. 03 245 2395, hakutoimisto(at)tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs