Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Kauko-ohjattavat kopterit syntyvät 3D-tekniikalla

Kauko-ohjattavat kopterit syntyvät 3D-tekniikalla

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2015 klo 09:00
Julkaisija: Dassault Systemes

Futuristiset pikkukopterit löytävät muotonsa Dassault Systèmesin SolidWorks Industrial Design -sovelluksen ja 3DEXPERIENCE-alustan ansiosta.

Phoenix, Yhdysvallat − 16. helmikuuta 2015 — 3DEXPERIENCE-yhtiönä tunnettu ohjelmistoyritys Dassault Systèmes kertoo Parrotin käyttävän SOLIDWORKS Industrial Design -ohjelmistoratkaisuaan kauko-ohjattavien helikoptereiden suunnittelussa. Parrot kehittää ja myy langattomia tuotteita kuluttaja- ja ammattilaiskäyttöön. Dassault Systèmesin tekniikka tarjoaa Parrotille loistavan, pilvipalveluihin pohjaavan suunnittelutyökalun, joka tekee suunnittelutiimien yhteistyöstä entistä saumattomampaa.

- SOLIDWORKS Industrial Design -sovellus edustaa suunnittelu- ja muotoilutyökalujen uutta sukupolvea. Sovellus auttoi meitä luomaan innovatiivisia ratkaisuja koptereihimme ennätyksellisen nopeasti, kertoo Parrotin perustaja ja toimitusjohtaja Henri Seydoux.

SOLIDWORKS Industrial Design sopii tämän päivän sosiaaliseen ja yhteistyötä korostavaan suunnittelutyöhön. Sovellus tarjoaa insinööreille pilvipalveluja hyödyntävän työkalun monimutkaisten muotojen suunnitteluun. Tuotteen suunnittelu konseptista aina lopulliseen tuotteeseen asti onnistuu yhteistyössä − katsomatta aikaa tai paikkaa.

Sovelluksen ominaisuudet auttoivat Parrotin insinöörejä ja suunnittelijoita luomaan helikoptereista moninaisia 3D-malleja ja -muotoja, joiden tekeminen ja työstäminen teollisen muotoilun tarpeisiin ei aikaisemmin ole ollut mahdollista. Sovelluksen ominaisuudet mahdollistivat myös Parrotin tiimien virtuaalisen yhteistyön Ranskasta ja Kiinasta käsin ja säästivät näin merkittävästi aikaa.

Kauko-ohjattavat helikopterit ovat kasvava teollisuuden haara, joka kiinnostaa yhä enemmän niin kuluttajia kuin kaupallisia ja sotilaallisiakin tahoja. Laitteen tekniset ominaisuudet, kuten rakenne, paino, vakaus, koko, ohjautuvuus ja teho vaikuttavat ratkaisevasti siihen, miten kiinnostavaksi tuote koetaan markkinoilla.

- Parrot on käyttänyt SOLIDWORKSin sovelluksia jo yli kymmenen vuoden ajan kopterien suunnittelussa. Parrot on ensimmäisiä globaaleja asiakkaitamme, joka käyttää tätä ohjelmistoa läpi koko tuotteen suunnittelu- ja valmistusprosessin. On hienoa nähdä koptereiden syntyvän työkalujemme avulla, sanoo SOLIDWORKSin toimitusjohtaja Gian Paolo Bassi Dassault Systèmesiltä.

SOLIDWORKS Industrial Design julkaistiin SOLIDWORKS World 2015 -seminaarissa Yhdysvalloissa helmikuussa.

 

Lisätietoja:

Dassault Systèmes, lehdistön yhteyshenkilöt

Mari Kuusinen, OS/G Viestintä, mari.kuusinen@osg.fi, p +358 40 1964374

 

Liitetiedostot

Dassault Systèmes on maailman johtava 3D-mallintamiseen ja tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) keskittynyt ohjelmistoyritys. Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-ratkaisujen avulla on mahdollista digitaalisesti mallintaa ja simuloida sekä tuotteita että prosesseja, mutta myös resursseja, joita käytetään tuotteiden valmistamiseen, ylläpitämiseen ja kierrättämiseen ympäristöystävällisellä tavalla. Dassault Systèmesillä on noin 190.000 asiakasta yli 140 maassa. Suomessa Dassault Systèmesillä on ollut oma toimisto huhtikuusta 2010. Lisätietoja: www.3ds.com

CATIA, SOLIDWORKS, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, GEOVIA, EXALEAD, 3D VIA, 3DSWYM, BIOVIA ja NETVIBES ovat Dassault Systèmesin tai yrityksen alihankkijoiden rekisteröimiä ohjelmistoja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs