Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » KAKSINÄYTTÖINEN LG V10 -ÄLYPUHELIN SUOMEEN VUODEN 2016 ALUSSA

LG Electronics

KAKSINÄYTTÖINEN LG V10 -ÄLYPUHELIN SUOMEEN VUODEN 2016 ALUSSA

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2015 klo 09:24
Julkaisija: LG Electronics

– LG:n uusimmassa älypuhelimessa nähdään ensi kertaa useita uusia ominaisuuksia, kuten toinen näyttö, kaksi etukameraa ja edistyksellinen manuaalinen videokuvaustila.

LG V10

Helsinki, 24. marraskuuta 2015 – Paljon huomiota herättänyt älypuhelinmalli LG V10 tulee Pohjoismaiden markkinoille. Vaativille käyttäjille suunnattu V10 on LG:n uuden V-sarjan ensimmäinen malli. Se on suunniteltu tarjoamaan erinomainen multimediakokemus uusilla ominaisuuksilla, joita ovat aina päällä oleva toinen näyttö, kaksi etukameraa ja edistyksellinen manuaalinen videokuvaustila. Tyylikkäästi muotoiltu puhelin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kestävä silikonipinta. V10 onkin saanut hyväksytyn arvosanan riippumattoman kolmannen osapuolen suorittamassa pudotustestissä.

”LG V10 on kehitetty multimediapuhelimeksi, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa kokemuksensa mahdollisimman laadukkaasti”, sanoo Thomas Wering, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö. ”Mobiilikameran riittävyyttä lomakuvien ottamiseen on epäilty pitkään, mutta G4:n edistykselliset säädöt muuttivat tuon näkemyksen. Toivomme tekevämme V10-puhelimella videolle saman, mitä G4 teki valokuvalle ‒ ja puhelimella, joka kestää reissussa.”

Toinen näyttö
V10 tuo puhelimiin LG Second Screen -konseptin eli OLED-näytön, joka sijaitsee 5,7 tuuman QHD-päänäytön yläpuolella. Toinen näyttö toimii täysin itsenäisesti tai yhdessä päänäytön kanssa. Kun päänäyttö on sammutettu, näkyvät toisella näytöllä ilmoitukset, sää, aika, päivämäärä ja akun tila. Toisen näytön voi myös säätää toimimaan aloitusvalikkona eniten käytetyille sovelluksille päänäytön ollessa käytössä sekä näyttämään tulevat puhelut tai viestit peittämättä isolla näytöllä olevaa näkymää.

Kestävä ja tyylikäs muotoilu
LG V10 on suunniteltu otettavaksi mukaan paikkoihin ja tilanteisiin, joihin muita puhelimia ei tavallisesti vietäisi. Kestävä Dura Guard -rakenne suojelee puhelinta kolauksilta, minkä lisäksi puhelimen kulmat on lujitettu. Runko on tehty ruostumattomasta teräksestä (SAE-standardi 316L), jota löytyy esimerkiksi kalliista kelloista ja kirurgisista instrumenteista.

V10-puhelimen taka- ja alaosa on suojattu pehmeällä mutta kestävällä Dura Skin -päällyksellä, joka tuntuu mukavalta kädessä ja suojelee puhelinta naarmuilta. Myös takakuoren pintakuvio on suunniteltu tarjoamaan liikkeessä hyvä ote puhelimesta. Itsenäinen MET Laboratories testasi V10-puhelinta tiputtamalla sen toistuvasti 120 sentin korkeudelta useissa eri asennoissa. Testi osoitti, että V10-malli täyttää MIL-STD-810G-luokituksen kestävyysvaatimukset.

Uusi mobiilivideokuvauksen standardi
LG V10 tarjoaa edistyksellisiä videoiden kuvaus-, editointi- ja jakamisominaisuuksia. V10 on yksi ensimmäisistä älypuhelimista, jossa on täysin manuaalinen tila videokuvausta varten. Teknologia esiteltiin G4-puhelimessa, ja se on nyt tuotu myös videokuvaukseen. Manuaalisessa kuvaustilassa käyttäjä voi luoda laadukkaita videoita säätämällä sulkimen nopeutta, kuvataajuutta, ISO-herkkyyttä, valkotasapainoa ja tarkennusta. Videoita voi tallentaa kolmella eri resoluutiolla (HD, FHD tai UHD) sekä kahdessa eri kuvasuhteessa (16:9 tai 21:9).

Muita videotoimintoja:

 • Steady Record – Elektroninen kuvanvakautus auttaa vähentämään tärinää ja mahdollistaa terävämmän kuvan, kun käyttäjä kuvaa ja liikkuu yhtäaikaisesti.
 • Snap Video – Käyttäjä voi tehdä elokuvan useista lyhyistä videoista.
 • 15 Sec Auto Edit – Käyttäjä voi luoda lyhyen elokuvan poistamalla epäselvät tai staattiset kohtaukset.
 • Quick Video Editor – Toiminto tekee videoiden editoinnista, kehysnopeuden muuttamisesta ja efektien lisäämisestä helpompaa.
 • Quick Share – Kun video on valmis, sen voi jakaa helposti ja nopeasti sosiaalisessa mediassa.
 • Audio Monitor – Käyttäjä voi kuvatessaan säätää puhelimen kolmen mikrofonin herkkyyttä sekä tarkkailla ja hallita äänen tallentumista. Ominaisuus sisältää toimintoja suuntaavaan äänentallennukseen.
 • Wind Noise Filter – Toiminto vähentää tuulesta aiheutuvaa kohinaa.

Muita ominaisuuksia
V10-puhelimessa voi käyttää jopa kahden teratavun muistikorttia, joten käyttäjä voi kuvata paljon 4K-laatuista videota. 3 000 mAh:n akun voi helposti vaihtaa tarvittaessa ja käyttäjä voi näin jatkaa kuvaamista. Qualcomm Quick Chargen avulla akun voi ladata puoliksi täyteen 40 minuutissa.

LG V10 on varustettu ESS Technologyn valmistamalla 32 bitin DAC-hifi-vahvistimella. Lisäksi V10 on markkinoiden ensimmäinen kuluttajatuote, joka käyttää Qualcommin TruSignal-antennitekniikkaa. TruSignal tarjoaa optimoidun signaalivahvuuden, minkä ansiosta puhelut katkeavat harvemmin, datansiirto on nopeampaa ja puhelin saa paremman signaalin peiton – riippumatta siitä, miten käyttäjä pitää puhelinta.

LG V10 -puhelimessa on myös suosittu Knock Code -toiminto sekä sormenjälkilukija, joka tekee puhelimen avaamisesta ja herättämisestä helppoa. Sormenjälkilukija toimii myös Android Payn kanssa valikoiduilla markkinoilla kuten Yhdysvalloissa.

Hinta ja saatavuus
LG V10 lanseerataan Suomen markkinoilla tammikuussa 2016. Puhelimen suositushinta on 699 euroa.

Tekniset tiedot*

 • Prosessori: Qualcomm Snapdragon 808
 • Näyttö: Päänäyttö: 5,7 tuuman QHD IPS Quantum (2560 x 1440 / 513 ppi) / Toinen näyttö: 2,1 tuuman IPS Quantum (160 x 1040 / 513 ppi)
 • Muisti: 4 GB LPDDR3 RAM -muistia / 64 GB eMMC ROM -muistia + microSD-muistikorttipaikka (jopa 2 TB)
 • Kamera: Takakamera 16 MP F1.8-aukolla / OIS 2.0 / Etukamera: 5 MP Dual Lens (80o standard -linssi / 120o Wide -laajakuvalinssi)
 • Akku: 3 000 mAh (vaihdettava)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 5.1.1 Lollipop
 • Koko: 159,6 x 79,3 x 8,6 mm
 • Paino: 192 g
 • Verkko: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
 • Värit: Space Black / Luxe White

*Tiedot voivat muuttua ennen Pohjoismaiden lanseerausta.

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Mobile Communications
LG Electronics Mobile Communications Company on maailmanlaajuisesti johtava matkaviestinnän yritys. Edistyksellistä teknologiaa ja innovatiivista muotoilua hyödyntämällä yritys luo tuotteita, joiden kokonaisvaltainen käyttökokemus helpottaa kuluttajien arkea ympäri maailmaa. 4G Long Term Evolution (LTE) -tekniikan johtavana kehittäjänä yhtiö on sitoutunut luomaan uraauurtavaa LTE-tekniikkaa, vastatakseen kuluttajien tarpeisiin korkealaatuisilla, yhtiön LTE-patentteihin ja tekniseen osaamiseen perustuvilla LTE-tuotteilla.

Lisätietoja:

LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies
Puh: +358 9 3486 1244
Sähköposti: LG-OneFinland@lg-one.com

Thomas Wering
Pohjoismaiden mobiilituotteiden markkinointipäällikkö
LG Electronics Nordic AB
Box 83, 164 94 Kista
Matkapuhelin: +46 (0)735 234 026
Sähköposti: thomas.wering@lge.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs