Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Cramo toimittaa Lahteen Suomen suurimman väliaikaisten koulutilojen kokonaisuuden

Cramo

Cramo toimittaa Lahteen Suomen suurimman väliaikaisten koulutilojen kokonaisuuden

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2012 klo 09:44
Julkaisija: Cramo

Lahden kaupunki on allekirjoittanut Cramo Finlandin kanssa yli kolmen miljoonan euron arvoisen vuokrasopimuksen. Noin 4 000 neliömetriä siirtokelpoisia koulu- ja päiväkotitiloja otetaan loppukesästä käyttöön Jalkarannassa.

Lahden kaupunki vuokraa käyttöönsä jo neljännet Cramo Finlandin toimittamat siirtokelpoiset koulu- ja päiväkotitilat. Tilat palvelevat Lahden läntisellä alueella sijaitsevan Jalkarannan koulun ja päiväkodin 500:aa lasta ja työntekijää ainakin kolmen vuoden ajan. Vanhat tilat joudutaan purkamaan sisäilmaongelmien vuoksi.

– Tämä lienee suurin yksittäinen kertatoimitus väliaikaisissa koulu- ja päiväkotitiloissa Suomessa. Olemme toimittaneet siirtokelpoiset koulutilat Lahdessa myös Liipolan, Launeen ja Lotilan kouluille, kertoo Cramo Finlandin Tilojen myyntijohtaja Karri Frisk.

Jalkarannan väliaikaisten tilojen pystytystyöt on jo aloitettu. Päiväkodin 130 lasta pääsevät uusiin tiloihin elokuussa ja koulun noin 350 ala-asteikäistä lasta elo–syyskuussa. Lahden Tilakeskuksen kiinteistöpäällikkö Jouni Arola sanoo, että kaupungilla on hyviä kokemuksia siirtokelpoisista kouluista.

– Vanhemmat ovat mielissään, kun oireilevat lapset pääsevät pois vanhoista tiloista. Jalkarannan väliaikaiset tilat sijoitetaan vanhan koulun piha-alueelle, joten pienten lasten koulu- ja päiväkotimatka säilyy tuttuna ja samana, Arola sanoo.

Cramo on markkinajohtaja siirtokelpoisten koulutilojen toimittajana Suomessa, ja sillä on yli 150 000 neliötä vuokratiloja ympäri Suomea. Jo yli 10 000 lasta käy Suomessa koulua tai päiväkotia siirtokelpoisissa tiloissa. Lahdessa heitä on ensi syksynä noin 750.

– Vahvuutemme tilojen toimittajana on se, että tuotteemme on suunniteltu omassa organisaatiossamme Suomen olosuhteisiin sopiviksi, lisäksi tilat on valmistettu Suomessa. Toimitamme tilat tarvittaessa hyvinkin nopeasti, jopa viikon varoitusajalla. Meillä on myös valtakunnan kattava asennus- ja huoltoverkosto, toteaa Cramo Finlandin Tilojen myyntijohtaja Karri Frisk.

 

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja kuvat:

Cramo Finland Oy Tilat: Myyntijohtaja Karri Frisk, puh 010 661 5537, sähköposti:

karri.frisk@cramo.com

OS/G Viestintä: Mari Kuusinen, puh 040 1964374, sähköposti: mari.kuusinen@osg.fi

 

Liitetiedostot

Cramo on täyden palvelun toimittaja, joka vuokraa koneita, kalustoa ja siirtokelpoisia tiloja rakennusyrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Uusien vuokrauskonseptien aktiivisen kehittämisen ansiosta Cramo tarjoaa laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman palveluita ja vuokrattavia tuotteita. Cramon noin 2 700 työntekijää palvelee 15 maassa yli 150 000 asiakasta. Vuokrattavia koneita ja laitteita on yli 200 000.  Cramo-konsernin liikevaihto vuonna 2011 oli 679,9 miljoonaa euroa. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Helsingin pörssissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs