Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Coach4Pro digitalisoi ammattimaisen urheiluvalmennuksen ja tuo markkinoille ensimmäisen palvelunsa.

Coach4Pro

Coach4Pro digitalisoi ammattimaisen urheiluvalmennuksen ja tuo markkinoille ensimmäisen palvelunsa.

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2015 klo 08:15
Julkaisija: Coach4Pro

Suomessa kehitetty Coach4Pro on digitaaliseen urheiluvalmennukseen optimoitu palvelu, joka hyödyntää nykyaikaisinta langatonta tiedonsiirtoa, pilvipalveluja ja mobiiliteknologiaa. Palvelu tukee uusimpia Bluetooth Smart, Android ja Apple iOS standardeja, jolloin uusimpien sensorien, älykellojen ja puhelimien saumaton yhteistyö on varmistettu urheiluvalmennuksen tukemisessa.

Coach4Pro Sport mahdollistaa eri urheilulajien harjoituskausien suunnittelun, tavoitteiden asetannan, harjoitustulosten tallennuksen, raportoinnin ja näihin liittyvän valmennusseurannan, yhdessä helppokäyttöisessä järjestelmässä. Palvelussa synkronoidut mobiilisovellukset sekä verkko- ja pilvipalvelut toimivat maailmanlaanjuisesti ja tarjovat reaaliaikaista tietoa sekä urheilijoille, joukkueille ja valmentajille, paikasta ja ajasta riippumatta. Järjestelmän sisäinen viestintä, joukkuehallinta ja materiaalien arkistointi ovat tietoturvatut.

Coach4Pro:n verkkosivuilla www.coach4pro.com esitellään myös yrityksen ensimmäinen lajikohtainen Coach4Pro Sailing palvelu joka ovat saatavilla Google Play ja Apple Storesta toukokuun aikana. Tuotteen kansainvälinen ennakkomarkkinointi aloitettiin maaliskuun lopussa purjehduksen olympialuokkien maailmancupin karsintakilpailussa Palma de Mallorcalla johon osallistui yli tuhat purjehtijaa ja valmentajaa.

‘Vene 2015’ näyttelyssä ensikertaa esitelty Coach4Pro Sailing purjehdusvalmennuspalvelu, on ensimmäinen nimenomaan purjehdusvalmennustarpeisiin räätälöity palvelu.

Hyödyntäen Suomeen keskittynyttä teknologiaosaamista, Suomen Purjehdusmaajoukkueen osaamista ja WB-Sails Oy:n ammattitaitoa, Coach4Pro Sailing palveluun on yhdistetty viimeisin teknologian ja purjehdukseen tietotaito. Tuotteen kehitystiimissä ovat olleet mukana Joakim Wilenius, Martin Gahmberg ja Mikko Brummer WB-Sails Oy:ltä. Yhteistyötä on tehty tiiviisti purjehdusmaajoukkueen, Sailingteam Finlandin kanssa, missä päävalmentaja Sari Multala sekä valmentajat Thomas Hacklin ja Jan Thorström ovat antaneet oman asiantuntemuksensa käyttöömme.

”Teknologian hyödyntämisestä on tullut ammattivalmennuksen huipulla entistä tärkeämpää, sanoo toimitusjohtaja Mikko Koskela Coach4Prolta. Digitaalitekniikka on tullut huippupurjehdukseen jäädäkseen. Viimeisimmässä America’s Cupissa USA:n Team Oraclen veneessä oli yli 300 sensoria keräämässä veneeseen, purjehdukseen ja kilpailuun liittyvää dataa, jotka ohjattiin digitaalisesti tukemaan päätöksentekoa ja kilpailusuoritusta. Olemme kehittäneet Coach4Pro Sailing palvelua vastaamaan purjehdusvalmennuksen tarpeita tänään ja tulevaisuudessa, niin että sitä voivat hyödyntää sekä purjehtijat, valmentajat ja joukkueet valmennustiimeissä ympäri maailman, kohtuukustannuksin.”

 

Lisätietoja:

sales@coach4pro.com

Sinikalliontie 18 A

Espoo, Finland

Phone: +358-50 486 7492

Liitetiedostot

Coach4Pro on ammattimaiseen urheiluvalmennukseen keskittyvien digitaalisten palvelujen kehittäjä. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2009.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs