Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Buffalo esittelee pk-yrityksille suunnatun TeraStation 5000 -verkkolevypalvelimen

Buffalo Technology

Buffalo esittelee pk-yrityksille suunnatun TeraStation 5000 -verkkolevypalvelimen

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2012 klo 13:00
Julkaisija: Buffalo Technology

TeraStation kerää yhteen kaikki yrityksen laitteet ja yhdistää jopa IP-valvontakamerat suoraan tallennusjärjestelmään. TeraStationin asentaa kymmenessä minuutissa, ilman IT-osaston apua.

 

Lontoo, 7.6.2012 - Buffalo Technology esitteli tänään TeraStation™ 5000 -tuoteperheen uutuudet. Laitteiden tehosta vastaa D2550/4 säikeillä varustettu Intel® Atom™ tuplaydinprosessori, joka takaa suurten tiedostojen nopean tiedonsiirron useista lähteistä samanaikaisesti.

TeraStation 5200 ja 5400 -laitteiden huippuluokan ominaisuudet ja helppo käytettävyys mahdollistavat laitteiden samanaikaisen käytön NAS[i] ja iSCSI[ii]-servereinä. Tämän vuoksi TeraStation-laitteet sopivat erityisen hyvin PK-yrityksille, jotka tarvitsevat monikäyttöistä verkkotallennuslaitetta.

Kaksimoduulinen TeraStation 5200 ja neljämoduulinen TeraStation 5400 ovat ratkaisu PK-yritysten jatkuvasti kasvavan datamäärän hallintaan. Laitteet tarjoavat pienessä paketissa ensimmäisen luokan suorituskykyä, joustavuutta ja turvallisuutta, jota on yleensä tarjolla vain suuryrityksille.

– Luotettava tallennusratkaisu on ehdottoman tärkeä kaikille PK-yrityksille. Uusin TeraStation 5000 -mallistomme on suunniteltu vastaamaan PK-yritysten kasvaviin tallennustarpeisiin. Samalla malliston suorituskykyä on kehitetty, ja laitteiden käytettävyyden tarjoamat mahdollisuudet ovat monipuolistuneet entisestään. Mallistosta voi valita yritykselle juuri oikean kokoisen vaihtoehdon ja näin vähentää tallennusratkaisun aiheuttamia kuluja, sanoo Buffalo Technologyn Pohjois-Euroopan myyntipäällikkö Paul Hudson.

Jopa kymmenen kameraa yhteen verkkolevypalvelimeen

Molemmissa uusissa TeraStation malleissa on RAID[iii]-pohjainen NAS ja iSCSI -tuki, joka tekee laitteista luotettavan vaihtoehdon suurille verkoille ja yritysten liiketoimintakriittisille sovelluksille. RAID-kokoonpano toimii yhtä levyä paremmin, ja sillä on tavallista suurempi nopeus ja hyvä vikasietoisuus.  

Tehokkaan ja monipuolisen rautapuolen lisäksi Buffalon ohjelmistopaketti on räätälöity erityisesti PK-yrityksiä varten. Se tarjoaa monia PK-yrityksille tärkeitä ominaisuuksia, kuten TeraStation-laitteeseen sisäänrakennetun tuen Buffalo Surveillance Server IP-kameratallennukseen. Yritys voi valvoa toimistoaan IP-kameroilla[iv] ja tallentaa kuvaa suoraan TeraStation-tallennusjärjestelmään. Jokainen TeraStation tukee kymmentä erillistä IP-kameraa.

TeraStation mahdollistaa tietojen varmuuskopioinnin toiseen laitteeseen ja TeraStationit tukevat myös pilvitallennusta. Laitteissa on helppokäyttöinen web-käyttöliittymä sekä 2 GB nopeaa DDR3 -keskusmuistia. SuperSpeed USB 3.0 -portit mahdollistavat myös datan nopean varmuuskopioinnin NAS-laitteelta ulkoiselle tallennuslaitteelle, jolloin tallennustilan määrää on helppo kasvattaa. Jokaisessa laitteessa on myös neljä USB-porttia (2 kpl USB 2.0 ja 2 kpl USB 3.0).

 

Suositushinnat TS5200 & 5400

SKU

 

Suositushinta (sis. alv)

TS5200D0202-EU

TeraStation 5000 2Bay 2.0TB

 €             599.00

TS5200D0402-EU

TeraStation 5000 2Bay 4.0TB

 €             749.00

TS5200D0602-EU

TeraStation 5000 2Bay 6.0TB

 €             899.00

TS5200D0802-EU

TeraStation 5000 2Bay 8.0TB

 €          1 299.00

TS5400D0404-EU

TeraStation 5000 4Bay 4.0TB

 €          1 099.00

TS5400D0804-EU

TeraStation 5000 4Bay 8.0TB

 €          1 399.00

TS5400D1204-EU

TeraStation 5000 4Bay 12.0TB

 €          1 549.00

TS5400D1604-EU

TeraStation 5000 4Bay 16.0TB

 €          2 349.00

 

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo, +358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

 

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009  ja 2010 (In-Stat).  

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten  tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin  koteihin. 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja  kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut.  LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten  langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla. 

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo  ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen  käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.  Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita  Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.

 


Lyhenteet:

[i] NAS – Käsitettä verkkotallennus (NAS) käytetään tallennusjärjestelmäkokonaisuuksista, jotka liitetään paikallisesti joko koti- tai yritysverkkoon. Verkkotallennusjärjestelmä koostuu useista kiintolevyistä. Useasta levystä koostuvalla laitteella on paljon tallennustilaa, ja

jos yksi levyistä pettää, tieto on turvassa laitteen muilla kiintolevyillä. Verkkotallennus soveltuu erityisesti koteihin ja yrityksiin, joissa tarvitaan lisää tallennustilaa ja joissa samoja tiedostoja on voitava käyttää useilla koneilla. Verkkotallennuslaite (NAS) liitetään vain verkkoon, minkä jälkeen tiedostoja voidaan käyttää mistä tahansa, myös Internetin välityksellä. 

[ii] iSCSI iSCSI-laitteet eroavat verkkotallennuslaitteista erityisesti siten, että ne eivät ole osa lähiverkkoa. iSCSI-laite liitetään palvelimen Ethernet-korttiin joko suoraan tai Ethernet-kytkinyhteydellä. Näin muodostettuja verkkoja kutsutaan Storage Area Networkeiksi (SAN) eli varastoverkoiksi. iSCSI mahdollistaa keskitetyn tallennuksen ilman kuitukanavaverkkoihin ja HBA-ohjaimiin liittyviä kustannuksia. Toinen ero verkkotallennuslaitteisiin on se, että iSCSI-laite ei näy lähiverkossa, vaan tallennustila näkyy palvelimella erillisenä asemana.

[iii] RAID – RAID on lyhenne sanoista “Redundant Array of Independent Disks”. RAID-tekniikassa useita tavallisia kiintolevyjä liitetään  yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, joka toimii yhtä levyä paremmin. Lisäksi tietokone käsittelee levyjä yksittäisenä asemana. Tekniikkaa voidaan hyödyntää usein eri tavoin, käyttövaihtoehtoja kutsutaan RAID-tiloiksi. 

[iv] IP-kamera – Internet Protocol kamera käyttää kuvan ja äänen siirtämiseen internetin tavallista TCP/IP-protokollaa. Kamerat voidaan yhdistää tallennuslaitteeseen RJ45-verkkokaapelilla tai langattomasti WLAN-yhteyden avulla.

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs