Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Alfa Lavalille ennätyksellinen 32 miljoonan lämmönsiirrintilaus Kazakstaniin

Alfa Laval Nordic Oy

Alfa Lavalille ennätyksellinen 32 miljoonan lämmönsiirrintilaus Kazakstaniin

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2014 klo 08:15
Julkaisija: Alfa Laval Nordic Oy

Maailman johtava lämpö-, erotus- ja virtaustekniikan yritys Alfa Laval on saanut ennätyksellisen suuren lämmönsiirrintilauksen kaasu- ja öljyjalostamoon Kazakstaniin. Kaupan arvo on lähes 32 miljoonaa euroa ja toimitus ajoittuu vuosille 2015–2016.

Tilaus sisältää Alfa Laval OLMI -lämmönsiirtimet sekä säätö- ja asennuslaitteet, joita tullaan käyttämään kaasuinjektiolaitteistossa tehostamaan öljyn talteenottoa öljyn ja kaasun tuotantolaitoksessa lähellä Tengizin öljykenttää. Lämmönsiirtimet tulevat erittäin vaativaan lauhdutustehtävään, jossa käsitellään korkeapaineista ja aggressiivista kaasua öljyn jalostusprosessissa.

Jalostamon tavoitteena on nostaa tuotantokapasiteettiaan 13 miljoonasta tonnista yli 25 miljoonaan tonniin vuodessa ja Alfa Lavalin OLMI – lämmönsiirtimet ovat tukemassa kapasiteetin laajennusta.

”Tämä on Alfa Lavalin suurin tilaus tähän mennessä ja olen erittäin tyytyväinen, että se sisältää erityisesti tällaisiin vaativiin sovelluksiin suunnitellut OLMI-lämmönsiirtimet”, kertoo konsernijohtaja Lars Renström.

Tiesitkö, että… Kazakstan on tuottanut öljyä vuodesta 1911 ja että sillä on toiseksi suurimmat öljyvarat maailmassa? Lisäksi se on toiseksi suurin öljyntuottaja Venäjän jälkeen.
(Lähde: US Energy Information Administration).

 

Lisätietoja:

Taru Nikulainen, viestintäkonsultti, Brunnen Communications Oy

puh. 050 325 7347, taru.nikulainen@brunnen.fi

Teija Lahti, tiedottaja, Alfa Laval Nordic Oy

puh. (09) 804 04 624, teija.lahti@alfalaval.com

 

 

Alfa Laval

Alfa Laval kuuluu maailman johtaviin yrityksiin lämpö-, erotus- ja virtaustekniikassa. Alfa Lavalin asiakkaiden prosesseja tehostavia laitteita, järjestelmiä ja palveluja käytetään tuotteiden lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, erottamiseen ja kuljettamiseen.

Asiakkaat edustavat valmistavaa teollisuutta ja toimivat mm. elintarvikkeiden ja juomien, kemikaalien, lääkkeiden, tärkkelyksen, sokerin ja etanolin aloilla. Alfa Lavalin ratkaisuja käytetään myös mm. voimalaitoksissa sekä telakka- ja konepajateollisuudessa, kaivosteollisuudessa, lietteen ja jätevesien käsittelyssä, ilmastointiratkaisuissa sekä jäähdytysjärjestelmissä.

Alfa Laval Nordic on Alfa Lavalin tuotteita, järjestelmiä ja palveluita pohjoismaisilla markkinoilla myyvä yhtiö.

Alfa Lavalilla on toimintaa eri puolilla maailmaa lähes 100 maassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2013 noin 3,2 miljardia euroa ja henkilöstöä yhtiössä työskentelee 16 000. Alfa Lavalin osake noteerataan OMX:ssä pohjoismaiden suurten yritysten ryhmässä (OMX Nordic Large Cap).

www.alfalaval.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs