Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Ympäristöministeriö mukaan vauhdittamaan Yllätetään yhteiskunta -ideoiden monistamista

Yllätetään yhteiskunta

Ympäristöministeriö mukaan vauhdittamaan Yllätetään yhteiskunta -ideoiden monistamista

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2015 klo 05:15
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Kaikki lähes 100 Yllätetään yhteiskunnan synnyttämää ideaa jaetaan osallistujille 4.6.2015 järjestettävässä Grand JAM -ideamonistamossa. Sieltä ne lähtevät sellaisinaan käyttöön tai viedään kokeiltaviksi eri puolille Suomea. Näiden sadan idean lisäksi lisää monistettavia ideoita synnytetään Ympäristö-ministeriön ja Yllätetään yhteiskunnan järjestämässä JAMissa 27.3.2015.

 

Kesäkuun Grand JAM -ideamonistamo onkin ollut Ympäristö-ministeriön tähtäimessä maaliskuun JAMia suunniteltaessa. Näin tuoreille ideoille taataan mahdollisimman tehokas valtakunnallinen levittämiskanava. JAMiin on ilmoittautunut jo yli 50 osallistujaa.

 

Paremman fiiliksen agentit ideoiden synnyttäjinä ja monistajina

 

Hyvät ideat syntyvät vain silloin, kun on hyvä fiilis. Niin myös kaikki Yllätetään yhteiskunta -ideat. Jokainen Yllätetään yhteiskunta -ideoiden synnyttämiseen ja levittämiseen osallistunut saakin Paremman fiiliksen agentti -kortin, joka oikeuttaa ja velvoittaa kantajaansa luomaan uutta synnyttävää hyvää fiilistä ympärilleen. Myös kaikki Ympäristöministeriön JAMiin sekä kesäkuun Grand JAM-ideamonistamoon osallistuvat saavat agenttikorttinsa ja liittyvät Paremman fiiliksen agenttien joukkoon.

 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen 050 995 4440

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs