Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Selvä suunta eläkkeelle -seminaari 29.11. klo 12 alkaen

Turun ammattikorkeakoulu

Selvä suunta eläkkeelle -seminaari 29.11. klo 12 alkaen

Kutsu.
Julkaistu: 22.11.2012 klo 14:12
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

 Selvä suunta eläkkeelle -seminaari

Eläkkeelle jäävien hyvinvointi ja sen riskit ovat entistä tärkeämpiä kysymyksiä suurten ikäluokkien jäädessä eläkkeelle. Siksi onkin tärkeää, että eläkkeellä jäämistä suunnittelevilla on itsellään mahdollisuuksia ja välineitä pohtia omia tilanteitaan ja elämäntapojaan. Myös ammattilaiset ja vertaisohjaajat tarvitsevat välineitä eläkkeelle siirtyvien ryhmämuotoiseen ohjaukseen.

Selvä suunta -hankkeen loppuseminaarissa pohditaan eläkkeelle jäävän hyvinvointia ja sen riskejä sekä tarinoiden että asiantuntijapuheenvuorojen avulla. Puhujana on mm. Marja Saarenheimo, FT, joka puhuu eläkeläisen psyykkisen hyvinvoinnin kulmakivistä.  

Esillä ovat myös Selvä suunta -hankkeen tuotokset: ohjaajan käsikirja ammattilaisille sekä verkkotyökirja eläkkeelle jääville itselleen. Verkkotyökirjaa on mahdollisuus kokeilla kahvitauon aikana. Myös kokemuksia Selvä suunta -ryhmän ohjaamisesta ohjaajan käsikirjan avulla kuullaan.

Selvä suunta -hankkeen (2010 - 2012) järjestämään tilaisuuteen ovat tervetulleita eläkkeelle jäämistä suunnittelevat, eläkkeelle jo jääneet sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset sekä muut vertaisryhmän ohjaamisesta kiinnostuneet. Seminaari on maksuton.

Selvä suunta eläkkeelle -seminaari
Turun ammattikorkeakoulu, Ruiskatu 8, auditorio Aurora
29.11.2012 klo 12.00 – 15.40

Tervetuloa!

 

Seminaariin ilmoittautuminen viimeistään 28.11.2012 ilmoittautumislomakkeella

Seminaariohjelma

Lisätietoja hankkeesta

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs