Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Pihlajalinna-konserni kasvaa vauhdilla valtakunnalliseksi: uudet toimipaikat Jyväskylässä, Kankaanpäässä ja Lappeenrannassa

Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinna-konserni kasvaa vauhdilla valtakunnalliseksi: uudet toimipaikat Jyväskylässä, Kankaanpäässä ja Lappeenrannassa

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2013 klo 10:00
Julkaisija: Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Sen tavoitteena on laajentua entistä vahvemmaksi valtakunnalliseksi verkostoksi. Pihlajalinna-konserni onkin yritysostojen myötä aloittanut toimintansa myös Jyväskylässä, Kankaanpäässä ja Lappeenrannassa.

Jyväskylässä konsernin yhdeksi tytäryhtiöksi tuli Visita Oy. Visita on vuonna 2005 perustettu yritys, joka on keskittynyt työterveys- ja hoivapalveluihin. Jyväskylä on maantieteelliseltä sijainniltaan erittäin merkittävä kaupunki valtakunnallisen verkoston aikaansaamiseksi.

Kankaanpäässä konserniin liittyi Lääkärikeskus Irmeli Elomaa Oy. Yritys on toiminut jo vuodesta 1989. Yrityskaupan myötä voidaan vahvistaa Irmeli Elomaa Oy:n palvelutarjontaa ja asiakaspohjaa.

Lappeenrannassa työterveyspalveluihin keskittynyt Lääkärikeskus Labeho Oy kuuluu nyt myös Pihlajalinna-konserniin. Lappeenrannan lääkärikeskuksen myötä konserni tavoittaa myös muun muassa venäläisiä asiakkaita. Labehon nykyisistä asiakkaista jo huomattava osa on venäläisiä, joita palvellaan heidän omalla kielellään. Jatkossa venäläisille yksityisasiakkaille voidaan tarjota Pihlajalinna-konsernin erikoispalveluita kuten konsernin sairaaloiden ja lääkärikeskusten, Dextra Urheilu- ja tapaturmaklinikan sekä Dextra Plastiikkakirurgisen sairaalan (ent. Professori Nordströmin plastiikkakirurginen sairaala) yksityispalveluja.

– Kaikki yrityskaupat syntyivät hyvin sujuvasti, koska lopputulos on sekä myyjän että ostajan etu. Yritysjärjestelyille oli tarvetta ja ajankohta oli kaikille oikea, toteaa Pihlajalinnan varatoimitusjohtaja Leena Niemistö. Hän vastaa konsernin yksityisestä liiketoiminnasta ja toimii myös konserniin kuuluvan lääkärikeskus Dextra Oy:n toimitusjohtajana.

Pihlajalinna-konsernin kotipaikka on Tampere, mutta nykyinen toiminta kattaa jo koko Suomen Helsingistä Leville. Toimipaikkoja on tällä hetkellä yhteensä 17 ja konsernissa on kolme sairaalaa.

 

Lisätietoja

 

Pihlajalinna-konserni

Varatoimitusjohtaja Leena Niemistö

gsm 050 597 9505

leena.niemisto@dextra.fi

www.pihlajalinna.fi

SourceURL:file://localhost/Users/testitesti/Desktop/pihlaja_yrityskaupat.doc

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001, ja sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja erittäin korkeatasoisia, laatupalkittuja yksityispalveluita mm. Dextra Urheilu- ja tapaturmaklinikalla, Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa (ent. Professori Nordströmin plastiikkakirurginen sairaala) sekä Pihlajalinna-lääkäriasemilla ja sairaalassa. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2013 on noin 115 miljoonaa euroa, ja yhtiössä työskentelee yli 1 400 terveydenhuollon ammattilaista.

www.pihlajalinna.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs