Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Merkityksellinen työ houkutteli pankkialalta SOS-Lapsikylän toimitusjohtajaksi

SOS-Lapsikylä

Merkityksellinen työ houkutteli pankkialalta SOS-Lapsikylän toimitusjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2016 klo 14:53
Julkaisija: SOS-Lapsikylä

OTK Marja Pajulahti on valittu SOS-Lapsikylän toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.2.2016.

Marja Pajulahdella on 26 vuoden kokemus pankki-, vakuutus- ja sijoittamisasioiden parista. Viimeksi hän on työskennellyt S-Pankin varatoimitusjohtajana. ”Valinnassa meidät vakuutti Marja Pajulahden vahva kokemus organisaation ja ihmisten johtamisesta”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Tuija Brax. ”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme toimitusjohtajaksi kokeneen johtajan, jonka osaaminen luo luottamusta ja vakautta sekä lastensuojeluun että toimintamme tehokkuuteen taloudellisilla mittareilla. Marja Pajulahden osaaminen osaltaan takaa sen, että lastensuojelutyössä kaikki sujuu eettisesti, ammattimaisesti ja vaikuttavasti. Se on lasten, perheiden ja kuntien sekä sote-alueiden ja vapaaehtoisten tukijoidemme etu.”

SOS-Lapsikylään Marja Pajulahden innosti merkityksellinen työ lasten ja nuorten sekä perheiden tukemisen alueella. ”Pitkän pankkiuran jälkeen halusin tehdä jotain uutta”, hän sanoo. ”Nyt tarjoutui hieno tilaisuus, jossa voin edistää SOS-Lapsikylän arvoja, ammentaa omasta osaamisestani ja saada uutta myös itselleni.”

Tuore toimitusjohtaja lähtee yhdessä muun organisaation kanssa kehittämään kuntakumppanuuksia, edistämään lapsiperheiden hyvinvointia ja luomaan mahdollisuuksia ylisukupolvisen lastensuojelutarpeen katkaisemiseksi. Myös SOS-Lapsikylän kansainvälisen toiminnan tunnettuuden lisääminen on tavoitteena.

Lisätietoja:

Tuija Brax
SOS-lapsikyläsäätiön hallituksen puheenjohtaja
Soittopyynnöt tekstiviestillä p. 050 511 3115

Seppo Kemppinen
SOS-lapsikyläsäätiön hallituksen varapuheenjohtaja
P. 0400 709 139

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Autamme perheitä varhaisen tuen sekä avo- ja sijaishuollon palveluin. Keräämme myös varoja lasten ja perheiden tukemiseen. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs