Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Lappeenrannan vammaisneuvosto etsii ehdokkaita esteettömyys-kunniamaininnan saajaksi

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan vammaisneuvosto etsii ehdokkaita esteettömyys-kunniamaininnan saajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan vammaisneuvosto etsii ehdokkaita vuoden 2015 esteettömyys-kunniamaininnan saajaksi. Kunniamaininta annetaan henkilölle, yritykselle tai yhteisölle, joka on toiminnallaan edistänyt fyysistä esteettömyyttä ja palvelujen saavutettavuutta Lappeenrannassa. Kunniamaininta voidaan myös osoittaa paikalle tai rakennukselle, jossa esteettömyys on otettu huomioon. 

Vammaisneuvosto valitsee kunniamaininnan saajan yhteisöjen, järjestöjen, yritysten ja yksittäisten lappeenrantalaisten tekemien ehdotusten perusteella.  Ehdotukset tulee jättää 31.10.2015 mennessä vammaisneuvoston puheenjohtaja Arja Tuuvalle osoitteeseen arja.tuuva@hotmail.fi tai puhelimitse puh. 050 5365 375 tai kulttuurikoordinaattori Helena Hokkaselle osoitteeseen helena.hokkanen@lappeenranta.fi. 

Lappeenrannan vammaisneuvosto on julkistanut kunniamaininnan vuosittain vuodesta 2007 alkaen kansainvälisenä vammaisten päivänä 3.12. Aiemmin se on myönnetty Dressman Ab Oy:lle (2007), Yliopiston apteekille (2008), K-Supermarket Piranalle (2009), Jorma Tyrmille (2010), Camilla-laivan henkilökunnalle (2011), Nuijamaan kirkolle (2012), Lauritsalan uimahallille (2013) ja Lappeenrannan kaupungin kaupungininsinööri Pasi Leimille (2014). 

LISÄTIETOJA:

Lappeenrannan vammaisneuvoston puheenjohtaja Arja Tuuva
arja.tuuva@hotmail.fi 
puh. 050 5365 375 

Helena Hokkanen
kulttuurikoordinaattori
helena.hokkanen@lappeenranta.fi
puh. 040 7362 022

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs