Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Kutsu lehdistölle: Valtakunnalliset kotityöpalvelupäivät 18.-19.1.2013

TTS Työtehoseura

Kutsu lehdistölle: Valtakunnalliset kotityöpalvelupäivät 18.-19.1.2013

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2013 klo 10:52
Julkaisija: TTS Työtehoseura

Lämpimästi tervetuloa Valtakunnallisille kotityöpalvelupäiville 18.-19.1.2013. Ensimmäiset vastaavat päivät järjestettiin vuonna 2012. Päivät järjestää Suomen kotityöpalveluyhdistys ry yhteistyössä TTS Työtehoseura ry:n ja kotityöpalvelualan oppilaitosverkoston kanssa. Ohessa päivien ohjelma.

Paikkana on Rantasipi Airport Congress Center, Robert Huberintie 4, Vantaa, 2. krs., luentosali 27.  (Huom! Seminaari järjestetään kongressikeskuksen puolella, ei hotellin puolella. Linkki kongressikeskuksen tiloihin: http://www.rantasipi.fi/hotellit/airport/congress-center/kokoustilat_2_kerros/fi_FI/kokoustilat_2_kerros/).

Tapahtumaan on ilmoittautunut noin 100 henkilöä. Päivien avaajana toimii sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko. Lisäksi päivillä on luvassa monipuolista ohjelmaa mm. omavalvonnasta, tietosuojasta, kotityöpalvelun laatujärjestelmästä, alan yrittämisen ja kuntasektorin näkymistä. Ensimmäisenä päivänä järjestetään myös alan pienimuotoiset messut, joissa esittelyssä on mm. höyrypesureita, laitosjalkineita, siivoustuotteita, yhdistyksen markkinointituotteita.

Kotityöpalveluiden tarve kasvaa tulevaisuudessa suuren ikäpolven ikääntymisen myötä. Yhdistyksen yhtenä keskeisenä tavoitteena on edistää kotityöpalvelujen laatua ja luotettavuutta sekä lisätä kotityöpalvelun laatusertifikaatin tunnettavuutta valtakunnallisesti. 

Lehdistön edustajia pyydetään ilmoittautumaan päivien vastuuhenkilölle Kirsi Nikanderille torstaihin 17.1.2013 mennessä. Ilmoita myös mahdollisesta osallistumisestasi ruokailuun.

 Annan tarvittaessa lisätietoja.

Kirsi Nikander

Asiantuntija, Suomen kotityöpalveluyhdistys ry:n koordinaattori

TTS Työtehoseura ry

Werlanderintie 170

09220 Sammatti

Gsm 044 7143662

kirsi.nikander@tts.fi

www.kotityopalvelut.fi

TTS - Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 7000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Koulutustoiminnan lisäksi TTS - Työtehoseura tutkii ja kehittää noin 100 vuosittaisen projektin avulla työmenetelmien toiminnallisuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs