Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Kutsu Hoivataistelu-kirjan julkistamis- ja keskustelutilaisuuteen

Kirjapaja

Kutsu Hoivataistelu-kirjan julkistamis- ja keskustelutilaisuuteen

Kutsu.
Julkaistu: 16.03.2015 klo 09:15
Julkaisija: Kirjapaja

Terveisiä omaishoivan maasta!

Yhä useampi työikäinen suomalainen hoitaa sairasta tai hoivaa tarvitsevaa läheistään. Millaista on näiden ihmisten elämä sote-ratkaisujen ja väestön ikääntymisen kanssa kipuilevassa Suomessa?

Heikki ja Kirsi Hiilamon Hoivataistelu – Tekoja läheisten puolesta -kirja julkistetaan Terveisiä omaishoivan maasta -keskustelutilaisuudessa. Tervetuloa!

To 19.3. klo 10-12

Eduskunnan kansalaisinfossa, Arkadiankatu 3, Helsinki

VP ilmo@kirjapaja.fi

Tilaisuutta emännöi kansanedustaja Sanna Lauslahti (kok.).

Tilaisuuteen osallistuvat Hoivataistelu-kirjan kirjoittajat Heikki ja Kirsi Hiilamo sekä läheishoitajat, jotka vastasivat kirjan pohjana olleeseen kyselyyn. Kolmatta sektoria edustaa Helsingin Diakonissalaitoksen Seniori-Vamoksen projektityöntekijä Tiina Lauhde.

Mukana ovat myös kansanedustajat Outi Alanko-Kahiluoto (vihr.) Johanna Jurva (PS) Päivi Lipponen (SDP) Terhi Peltokorpi (kesk.)

Hoivataistelu -kirja antaa puheenvuoron keski-ikäisille läheisiään hoitaville. Miten oman vanhemman, puolison tai muun läheisen hoivaaminen muuttaa elämää ja mistä voimat hoitamiseen tulevat, kun työ ja perhe vaativat myös osansa? Miltä suomalainen hyvinvointiyhteiskunta näyttää öisten päivystysmatkojen, puhelinrumban ja alituisen huolen keskeltä? Selvää on, että ilman läheisten taistelutahtoa moni asia olisi huonommin. Mutta onko asiat aina hoidettava taistellen?

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs