Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Kuntoutuskeskus Ruissalo lisää kuntoutus- ja vuodeosastohoidon mahdollisuuksia

Sunborn Saga Oy

Kuntoutuskeskus Ruissalo lisää kuntoutus- ja vuodeosastohoidon mahdollisuuksia

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2014 klo 08:00
Julkaisija: Sunborn Saga Oy

Turussa ja Naantalissa toimintaansa uudistava Kuntoutuskeskus Ruissalo vastaa väestön jatkuvasti kasvaviin kuntoutustarpeisiin sekä vuodeosastopaikkojen vähenemiseen. Muun muassa vaativaan laitoskuntoutukseen ja hoivaan erikoistunut Kuntoutuskeskus Ruissalo aloittaa toimintansa uudella yhtenäisellä markkinointinimellä tänään 1. syyskuuta, kun Ruissalon Kylpylän ja Naantalin Kylpylän kuntoutustoimintoja yhtenäistetään.

Valtakunnallisten tavoitteiden mukaisesti laitoshoitopaikkojen määrää tullaan Suomessa edelleen vähentämään. Samalla väestön kuntoutustarve lisääntyy ja omaishoitajien määrä kasvaa. Kuntoutuskeskus Ruissalo ja erityisesti sen yhteydessä toimiva 34-vuodepaikkainen kuntoutusosasto vastaavat muuttuvaan tilanteeseen.

Kuntoutuskeskus on lähes ainoa vaativaan laitoskuntoutukseen ja hoivaan erikoistunut yksityinen sairaalaoikeudet omaava vuodeosasto Lounais-Suomessa ja Turun talousalueella. Samalla se lukeutuu maamme suurimpiin kuntoutuskeskuksiin, joiden tiloissa toimii myös kuntoutuspalveluita täydentävä kylpylä.

Kuntoutusosaston palvelutarjontaan kuuluvat vaativan laitoskuntoutuksen palvelut, leikkauksen tai sairauden jälkeinen kuntoutus, toipilashoito, intervallihoitojaksot, potilashotellipalvelut, omaishoitajien ja hoidettavien yhteiset lomat sekä muut vuodeosasto-olosuhteita vaativat palvelut.

”Omaishoitajat ovat oikeutettuja lomiin, jonka ajaksi kunnat tarjoavat intervallihoitopaikan hoidettavalle. Yhä useammin omaishoitajat eivät kuitenkaan halua lähteä lomalle ilman lähimmäistään. Kuntoutusosaston palveluiden sekä Ruissalon Kylpylän palveluiden ansiosta Kuntoutuskeskus Ruissalo tarjoaa monipuoliset puitteet esimerkiksi yhteisille lomille. Kuntoutuskeskus on valmis myös kuntayhteistyöhön ja aikoo tulevaisuudessa selvittää mahdollisuuksia tarjota kuntoutus- ja hoivamahdollisuuksia myös maksusitoumus- ja palvelusetelitoimintana”, kertoo Kuntoutuskeskus Ruissalon asiakkuuspäällikkö Sari Kuosmanen.

Vuodeosastopalveluiden lisäksi Kuntoutuskeskus Ruissalo tuottaa monipuolisia kuntoutus-, terveys- ja hyvinvointipalveluita kaikenikäiselle aikuisväestölle. Kuntoutuskeskuksen päätoimipaikka on Ruissalon Kylpylän yhteydessä. Lisäksi Kuntoutuskeskus tuottaa palveluita Naantalin Kylpylässä.

Kuntoutuskeskuksen palvelutuotteisiin vuodeosastopalveluiden ohella kuuluvat mm. Kelan erilaiset kuntoutusjaksot ja -kurssit, vakuutusyhtiöiden kustantama kuntoutus, veteraani- ja sotainvalidikuntoutus, Lotta-kuntoutus, terveyskuntotestit, muut kuntoutus- ja hyvinvointijaksot, terveyspalvelut sekä erilaiset työhyvinvointipalvelut.

Ruissalon Kylpylän ja Naantalin Kylpylän kuntoutustoiminnot siirtyvät Kuntoutuskeskus Ruissalo -nimen alle 1.9. alkaen.Kaikki kuntoutustoiminnot jatkuvat toiminnallisesti ennallaan ja samoissa tiloissa kuin aiemminkin. Palveluntuottajana jatkaa Sunborn Saga Oy.

 

Lisätietoja:
asiakkuuspäällikkö Sari Kuosmanen, Kuntoutuskeskus Ruissalo, +358 44 556 6287, sari.kuosmanen@ruissalo.fi

Kuntoutuskeskus Ruissalo on osa Sunborn Saga Oy:tä, ja kuuluu Sunborn-konserniin. Kuntoutuskeskus Ruissalon lisäksi Sunborn-ryhmään kuuluvat mm. Naantalin Kylpylä, Ruissalon Kylpylä, Businesshotelli Excelsior Düsseldorf, Sunborn Bakery, Sunborn Catering, Logomo Kitchen, Pinella, Naantalin Kaivohuone ja Naantalin Rantaravintola. Konserniin kuuluvat myös laivahotellit Lontoossa ja huhtikuussa 2014 avattu luksuslaivahotelli Gibraltarilla. Sunborn-konserni on suomalainen perheyhtiö, jonka omistavat Ritva ja Pekka Niemi.


www.ruissalo.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs