Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Kävele naiselle ammatti - hyvän mielen tapahtuma Porvoossa 14.9.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kävele naiselle ammatti - hyvän mielen tapahtuma Porvoossa 14.9.

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2014 klo 12:27
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Naisten Pankki JA HAAGA-HELIA järjestävät Kävele naiselle ammatti - hyvän mielen tapahtuman Porvoossa 14.9.2014, alkaen klo 13.30. Lähtöpaikka on joenrannassa, Taidetehtaan edessä, osoitteesta Kokonniementie 6.  Tapahtumassa kävellään joko kolmen tai viiden kilometrin pituinen lenkki Maariin ja takaisin. Autot voi jättää viereisen Porvoo Campuksen pihalle.

Tarkoituksena on kerätä lahjoituksia kehitysmaiden naisten auttamiseksi. Lahjoituksilla naisille hankitaan ammatti- ja yrittäjyyskoulutuksia sekä mahdollistetaan pienlainojen saaminen. Osallistua voi yksin, yhdessä perheen, kaveriporukan tai vaikkapa naapurin kanssa.

Ennen kävelyä on kaikille yhteinen kehon liikkeelle laittava alkujumppa. Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta ja tarjoiluista löydät Facebookista hakusanoilla "Kävele naiselle ammatti Porvoo" tai Naisten Pankin kotisivujen kautta.

Osallistuminen on ilmaista, mutta jo 30 euron lahjoitussummalla yksi nainen saa itselleen ammatin. Lahjoituksen voit tehdä yksin tai yhdessä. Ennakkoon voi ilmoittautua osoitteessa: www.naistenpankki.fi/tietoa-meista/kavele/.

Paikan päällä ilmoittautumisen ja lahjoituksen voi tehdä lippaaseen.

 


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs