Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » In My Backyard -konsertti Kellokosken sairaalan puolesta perjantaina 9. lokakuuta

Pilgrim Oy

In My Backyard -konsertti Kellokosken sairaalan puolesta perjantaina 9. lokakuuta

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2015 klo 08:15
Julkaisija: Pilgrim Oy

 

Järvenpää-talo täyttyy Kellokosken sairaalan tukijoista


Kellokosken sairaalan säilyttämisen puolesta noussut suuri kansanliike järjestää sairaalan hyväksi perjantaina 9. lokakuuta tukikonsertin, jossa esiintyy maamme kärkinimiä ja nousevia, mielenkiintoisia kykyjä. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUSin hallitus päättää sairaalan kohtalosta konserttia seuraavana maanantaina. Järvenpää-talon lavalle Kellokosken sairaalaa puolustamaan nousevat Aino Venna, Matti Johannes Koivu, Dylan ja Syntinen mies.

- On suuri ilo, että hienot kotimaiset artistit haluavat osoittaa tukensa tärkeälle asialle. Kellokosken sairaalan epävarma kohtalo on koonnut sosiaalisen median kautta lähes 3000 ihmistä yhteen ja adressiinkin saatiin yli 5000 nimeä. Haluamme viedä tärkeää sanaa Kellokosken sairaalan säilyttämisen puolesta myös musiikin kautta eteenpäin ja toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Järvenpää-talolle, sanoo Pelastetaan Kellokosken sairaala! Facebook -ryhmän perustanut Nina Alivirta.

Konsertin itseoikeutettu pääesiintyjä, suureen suosioon muutama vuosi sitten noussut Aino Venna ottaa vaikutteita menneestä, mutta elää vankasti tässä päivässä. Vuonna 2012 julkaistun Marlene-albumin ensimmäinen sinkku Suzettejulkaistiin kesällä, ja ranskankieliseen kappaleeseen rakastunut yleisö äänesti biisin Radio Helsingin kesähitiksi. Kappale on ollut myös jo kolme kuukautta Radio Suomen soitetuimpien kappaleiden joukossa. Rumban arviossa levy keräsi täydet viisi tähteä. Vennan toinen albumi, vuonna 2014 julkaistu Tin Roof, sai yhtä suurta suitsutusta kuin esikoisalbumikin. Sen myötä Aino Vennan matka yhä syvemmälle menneeseen, savuisten yökerhojen ja konserttisalien maailmaan jatkuu hurjaa vauhtia.

Pidetty suomalainen tarinankertoja ja muusikko, Matti Johannes Koivu, julkaisi uuden albumin Kauneimmat meistä kuluvan vuoden tammikuussa. Koivu laulaa vahvoja ja koskettavia tarinoita ystävyydestä ja suomalaisesta elämästä.
Matti Johannes Koivu on noussut kuin varkain maamme laulaja-lauluntekijöiden eturiviin. Uusimmalla levyllään Koivu yhdistää voimansa Emma-palkitun tuottajan Tommi Vikstenin kanssa. Hän on tuonut uusia sävyjä Matti Johannes Koivun musiikkiin: ”Tommi on tuonut mukaan lisää elämää ja riemua, tämä kuuluu hyvin myös Emme muistele maanantaita -kappaleessa. Mutta ei hän sentään kaikkea haikeutta ole onnistunut musiikistani poistamaan”, Koivu naurahtaa.

Dylan on 27-vuotias helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä. Nuoren naisen ura käynnistyi yli 20 vuotta sitten yhdysvaltalaisen esikaupungin koulujuhlassa: tuolloin hän esitti kiitospäivän oopperaspektaakkelissa elämänsä ensimmäisen soolon. Sittemmin ooppera on vaihtunut soulahtavaksi popiksi, ja Dylan on tehnyt liki sata keikkaa ympäri Suomen sekä lämmitellyt useita eturivin artisteja. Järvenpäässä Dylan esittää nipun ennen kuulemattomia kappaleita riisutussa, akustistisessa muodossa.

Konsertin avaa suomenkielistä folkrockia esittävä yhtye Syntinen mies jykevillä soinnuillaan. Bändissä on kuusi jäsentä, joista ainakin yhden ilmoitetaan todistettavasti harjoittaneen
syntiä. Syntiä, haureutta ja askeettista arkkitehtuuria tihkuva Järvenpään kaupunki on toiminut mallikelpoisena kasvuympäristönä yhtyeelle, joka on sittemmin levittäytynyt ruton lailla myös muihin radanvarren synninpesiin.

12 euroa maksavat liput konserttiin tulevat myyntiin torstaina 24. syyskuuta Lippupisteeseen.
Lippupisteen puhelinpalvelun numero on 0600 900900, (1,98 € /min+pvm/mpm), puhelimitse varatut liput voi lunastaa myös kaikista R-kioskeista. Lippuja voi ostaa Lippupisteen myymälöistä ympäri maan. Konsertin lähialueilla lippuja myydään esimerkiksi Järvenpää-talolla sekä Keravan ja Hyvinkään K-Citymarketeissa.

Lisätietoja: Auli Herttuainen, kampanjakoordinaattori, p. 040 1530150, kellokoski4ever@gmail.com 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs