Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sosiaaliset kysymykset » Coronaria Kuntoutus Oy osti Tomera Palvelut Oy:n liiketoiminnan

Coronaria

Coronaria Kuntoutus Oy osti Tomera Palvelut Oy:n liiketoiminnan

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2016 klo 09:15
Julkaisija: Coronaria

Coronarian tiivis kasvutahti on jatkunut Coronaria Kuntoutus Oy:n ostaessa Pohjois-Suomessa laajasti toimivan Tomera Palvelut Oy:n liiketoiminnan. Nyt tehtyjen kauppojen myötä Coronaria Kuntoutus Oy:n palvelut vahvistuvat erityisesti Meri-Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Coronaria Hoitoketju Oy on kokonaisuudessaan merkittävästi laajentunut viime vuosina ja haastavasta taloustilanteesta huolimatta konsernin liikevaihto tuplaantui vuonna 2015 edelliseen vuoteen nähden ja henkilöstön määrä on kolmessa vuodessa yli kolminkertaistunut.

Coronaria Kuntoutus aloitti toimintansa alkuvuodesta 2015, jota vahvistettiin sittemmin Coronaria Terameren sekä Coronaria Medifamilian osake-enemmistöjen ostoilla. Uusi liiketoimintakauppa tulee vahvistamaan ja monipuolistamaan Coronarian kuntoutuspalvelutarjontaa, joihin kuuluvat puhe-, toiminta-, fysio- ja psykoterapiapalvelut sekä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskurssitoiminta.

Tomera Palvelut Oy on toiminut vuodesta 1993 tarjoten toimintaterapiapalveluja ja nykyään myös puheterapiapalveluja eri-ikäisille asiakkaille. Palvelut toteutetaan kotikäynteinä asiakkaan omassa toimintaympäristössä tai yrityksen vastaanottotiloissa. Tomera Palvelut Oy:n liiketoiminta siirtyy Coronarian omistukseen 1.3.2016 alkaen. Yrityksen erittäin kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät liiketoimintakaupan myötä Coronaria Kuntoutukseen vanhoina työntekijöinä ja kaikki toiminta tehdään jatkossa luonnollisesti Coronaria Kuntoutus Oy:n nimellä.

-Näiden liiketoimintakauppojen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kuntoutuspalveluiden lisäksi myös muita terveyspalveluita, iloitsee Tomera Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Esa Kärkkäinen.

Vahvasti kotimainen

Coronaria on täysin suomalainen kasvuyritys, jolle on kotimaisuudesta myönnetty Avainlippu-tunnus. Vuonna 2016 Coronaria Hoitoketju Oy:n budjetoitu liikevaihto on noin 159 M€ ja henkilöstömäärä 2500. Yhden Suomen suurimman valtakunnallisesti toimivista terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavan yrityksen vahvuutena on kattava palveluvalikoima, joka nyt myös kuntoutuksen saralla tulee kasvamaan tehtyjen liiketoimintakauppojen myötä. Coronarian lähitulevaisuuden tavoitteena on markkinajohtajuus Suomessa avokuntoutus -liiketoiminnassa.

- Entisestään kattavan kuntoutustoiminnan saatavuuden ja toiminnan kehittäminen on meille erittäin tärkeää ja pyrimme jatkossakin löytämään mahdollisia yhteistyökumppaneita, toteaa Coronarian hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Arto Lamberg. 

Lisätietoja:

Arto Lamberg
Liiketoimintajohtaja, Coronaria Hoitoketju Oy hoiva- ja kuntoutuspalvelut
Puh. 050 400 1108                 
arto.lamberg@coronaria.fi
www.coronaria.fi

 

Esa Kärkkäinen
Toimitusjohtaja, Tomera Palvelut Oy
Puh. 040 089 2988
esa.karkkainen@tomera.fi
www.tomera.fi

 

 

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia työllistäen yli 2500 terveys- ja hyvinvointialan ammattilaista. Coronarian palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, kotihoitopalvelut, kuntoutus ja palveluasuminen eri asiakasryhmille. Coronaria tarjoaa yksittäisiä palveluja tai kokonaisvaltaista kumppanuutta – aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, on meille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs