Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Uusi suomalainen kodin spa -brändi LuinSpa tekee kodin kylpytuotteista muotia

LuinSpa

Uusi suomalainen kodin spa -brändi LuinSpa tekee kodin kylpytuotteista muotia

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2015 klo 15:30
Julkaisija: LuinSpa

Suomalaisen kodin spa -tuotteisiin erikoistuneen LuinSpan idea lähti hiuspyyhkeestä, joka ei putoa päästä ja on imukykyinen tyylikkyydestä tinkimättä. LuinSpan perustajat Mari Luodes ja Noora Mustajärvi jatkoivat innostuneina tuotekehittelyä muiden päivittäisten kylpyhaasteiden ratkaisemiseksi. Kaksikko huomasi, että naisilla ja miehillä on sama ongelma: kylvyn jälkeen olisi mukava istuskella hetki pyyhe rinnalle tai lanteille kietaisuna, mutta se ei pysy hyvin päällä. Ratkaisuna syntyivät LuinSpan spamekko naisille ja lannepyyhe miehille.

Spamekko sopii kotona, mökillä ja kylpylässä nautiskeleville

LuinSpan kehittämä spamekko on yksinkertainen ratkaisu naisille: pyyhkeeseen lisättiin olkaimet, huomaamaton nepparikiinnitys ja kuminauha, jotta sama malli kävisi monen kokoiselle ja pysyisi hyvin päällä. Moni kokee myös, että kylpytakki on liian kuuma saunan tai kylvyn jälkeen. Spamekko on kylpytakkia vilpoisampi ja modernimpi vaihtoehto kylpijälle.

Lannepyyhe on tyylikäs ja näppärä vaihtoehto miehille

Vaikka tarrakiinnitteiset kietaisupyyhkeet ovat monelle tuttuja, varsinaisesti miehille suunnattuja lannepyyhkeitä ei ole markkinoilla juurikaan. LuinSpan lannepyyhe on juuri miehille mitoitettu ja pysyy napakasti päällä kuminauhan ja nepparikiinnityksen ansiosta. Lannepyyhkeeseen on lisätty myös kätevä tasku, jossa mukana kulkevat helposti avaimet tai vaikka pullonavaaja.

 

 

– Markkinoilla on ollut jo vuosia tarrakiinnitteisiä kietaisupyyhkeitä, mutta ne eivät herätä kovin suurta suosiota, sillä tarra menettää ajan kanssa toimivuutensa, repii pesussa kangasta ja ei ole kovinkaan näppärä päällä, kertoo Luodes.

Pyyhkeet valmistetaan ekologisesta puuvillasta

Kaikki LuinSpan pyyhetuotteet on valmistettu 100 % ekologisesta puuvillasta. LuinSpan pyyhkeiden erityinen pehmeys ja imukyky saavutetaan tuotantomenetelmällä, joka estää puuvillakuitujen kiertymisen. 

Lisätiedot:

Noora Mustajärvi
noora.mustajarvi@luin.fi
041 469 5365
 

Liitetiedostot

LuinSpa on toukokuussa 2015 markkinoille lanseerattu suomalainen kylpyhuoneen tekstiilien laatubrändi, jonka missiona on tuoda spa-fiilis jokaiseen kotiin. Suomen suhteellisen stabiileilla pyyhemarkkinoilla on tilaus uudelle, nykyaikaiselle ja korkealaatuiselle ”homespa”-brändille, joka keskittyy vastaamaan kuluttajien tarpeeseen voida hyvin ja rentoutua kotona. Kuten myös LuinSpan slogan sen ytimekkäästi sanoo: your home – your spa.

LuinSpa pyyhetuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Turkissa parhaista puuvillakuiduista menetelmällä, joka tekee kankaasta erittäin muhkean, pehmeän, imukykyisen sekä kuitenkin keveän. LuinSpa pyyhekangas ei siis ole varastokangasta, vaan se kudotaan tilauksesta sovittujen laatuvaatimusten mukaisesti vain LuinSpata ja ennen kaikkea asiakkaita varten.

www.luinspa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs