Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Tältä suomalaiset kodit näyttävät

IKEA Oy

Tältä suomalaiset kodit näyttävät

Tiedote.
Julkaistu: 24.05.2013 klo 10:00
Julkaisija: IKEA Oy

Katriina Majaniemen keittiöIKEA julkaisi tänään kuvaston oikeista suomalaiskodeista. Suomalaiset suosivat juuri nyt sisustuksessa mustavalkeaa sekä graafisia linjoja. Keittiöt ovat vaaleita ja lastenhuoneet kodin väripilkkuja.

Tavallisten suomalaisten koteihin voi kurkistaa tänään ilmestyneen IKEA OIKEA KOTI -kuvaston kautta. Uusi kuvasto paljastaa, että suomalaiskotien tämän hetken trendejä ovat muun muassa vaaleus sekä mustavalkoisuus, uuden ja vanhan yhdistäminen, modernit graafiset linjat ja klassiset muodot. Eri tyylejä, muotoja ja materiaaleja yhdistellään paljon. Keittiöissä suositaan valkoisia kaapistoja, ja ruokailutilat sisustetaan parittomin tuolein. Lastenhuoneissa puolestaan leikitään väreillä.

- Kotimme sisustuksessa on käytetty niin IKEA-tuotteita, muuta designia, uutta kuin vanhaakin. Sisustusta voi helposti muuttaa mielen tai kauden mukaan tekstiileillä ja piensisustusesineillä. Ihailen rohkeita sisustusvalintoja ja erilaisten pintojen ja tekstuurien yhdistelmiä. Tahdon, että kodissamme käytetään myös värejä, mutta yleisilmeen haluan silti säilyttää neutraalina. Näin rohkeatkaan värivalinnat eivät "käy päälle", kertoo kotinsa kuvastoon saanut tamperelainen Katriina Majaniemi.

Valmiiseen IKEA OIKEA KOTI -kuvastoon päässeet suomalaiskodit valitsi yleisö äänestämällä omia suosikkejaan IKEA Suomen Facebook-sivulla. Yleisön lisäksi kuvaston kokoamiseen osallistui neljä suosittua sisustus- ja lifestyle-bloggaajaa, jotka valitsivat yleisöäänestykseen päässeet kodit.

- Suomalainen tapa sisustaa on viime vuosina rohkaistunut ja nyt uskalletaan tehdä räväköitäkin valintoja. Käytännöllisyys kulkee käsi kädessä esteettisyyden kanssa ja kodeista tehdään omiin tarpeisiin sopivia kauneudesta ja viihtyisyydestä tinkimättä, tiivistää Oma koti valkoinen -blogin kirjoittaja Miia.

Suomalaiset tarjosivat verkossa IKEA OIKEA KOTI -kuvastoon noin 800 valokuvaa. Kuvaston tekijöitä oli lähes 40 000, kun kaikki äänet lasketaan yhteen. Kuvaston tekijät ilmoittivat kotinsa kilpailuun, työskentelivät bloggaajien esiraadissa tai antoivat äänensä omille suosikeilleen.

IKEA OIKEA KOTI -kuvasto on katseltavissa osoitteessa www.facebook.com/ikeasuomi.

 

Lisätietoja:

Laura Saksala, PR Manager, IKEA Oy, puh. (050) 377 6669, laura.saksala@ikea.com

 

Liitetiedostot

IKEA 
Ingvar Kampradin 1943 perustama IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. Yrityksen tavoitteena on tarjota parempi arki meille tavallisille ihmisille. Tällä hetkellä 40 maassa toimii yhteensä 338 IKEA-tavarataloa, joista 298 on IKEA-konsernin omistuksessa. Viime vuonna IKEA-tavarataloissa vieraili 776 miljoonaa kävijää, ja IKEA työllistää maailmanlaajuisesti 154 000 työntekijää.  Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. IKEA Oy on valittu vuosina 2011, 2012 ja 2013 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -listauksessa. www.IKEA.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs