Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » NY Uskalla Yrittää 2016 – Suomen nuorimmat yrittäjät Helsingissä

Nuori Yrittäjyys ry

NY Uskalla Yrittää 2016 – Suomen nuorimmat yrittäjät Helsingissä

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2016 klo 09:09
Julkaisija: Nuori Yrittäjyys ry

NY Uskalla Yrittää 2016 – Suomen nuorimmat yrittäjät Helsingissä

Suomen nuorimmat yrittäjät valtaavat Kauppakeskus Kampin tiistaina 12.4. kello 15:00–18:00. Tervetuloa tutustumaan Suomen tulevaisuuden tekijöihin ja heidän perustamiinsa yrityksiin.

Voittoa tavoittelematon yhdistys Nuori Yrittäjyys ry (NY) järjestää jälleen NY Uskalla Yrittää -finaalin, jonka päätähtiä ovat 200 nuorta ja heidän 64 yritystään. Kampin messutapahtumassa nuoret esittelevät yritystoimintaansa ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan.

www.uskallayrittaa.fi

Lukukauden aikana on syntynyt upeita tarinoita siitä, kuinka nuoret ovat ideoineet ja rakentaneet oman yrityksensä nollapisteestä, ilman aiempaa kokemusta.

Mukana olevat 16–19-vuotiaat nuoret ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia harjoitusyrityksiään NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa, osana opintojaan. Finaali on NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman Suomen mestaruuskilpailu,  jonka voittaja lähtee edustamaan Suomea Euroopan mestaruuskilpailuihin Sveitsiin. Voittaja julkistetaan ke 13.4. klo 16.15.

Osa palkinnoista, kuten Paras myyjä ja Paras myyntipuhe, jaetaan jo tiistai-iltana.

Tapahtuman tuomaristossa on värikäs joukko yritysmaailman edustajia: Microsoft, Mtv, Helsinki Think Company, Teknologiateollisuus, Suomen Yrittäjät… Heillä on ensikäden tietoa siitä, mitä nyt ja lähitulevaisuudessa vaaditaan nuorilta, jotka siirtyvät koulusta työelämään.

Kevään finaalin osallistujat on valittu alueellisten semifinaaleiden kautta. Katso tästä oman alueesi nuoret ja heidän yrityksensä:

http://uskallayrittaa.fi/finalistit-2016/

Valtiovarainministeri, NY-kummi Alexander Stubb avaa messut klo 15 pohjakerroksessa.

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen puolestaan tutustuu kauppakeskuksessa klo 16 alkaen nuorten yrityksiin ja pitää sen jälkeen puheenvuoron pohjakerroksessa.

 

Lisätietoja:

Toni Immonen

viestintäpäällikkö, Nuori Yrittäjyys ry

toni@nuoriyrittajyys.fi

0400-758 495

Voittoa tavoittelematon Nuori Yrittäjyys ry kuuluu kansainvälisiin kattojärjestöihin JA Europe ja JA Worldwide. Verkosto tavoittaa vuodessa yli kymmenen miljoonaa oppilasta 121 maassa. Suomessa NY-toiminta alkoi vuonna 1995 ja yhdistyksen rahoitus muodostuu pääosin säätiöiden ja yritysten tuesta.

www.nuoriyrittajyys.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs