Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Muurlalle on myönnetty Design from Finland -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Muurlalle on myönnetty Design from Finland -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2014 klo 15:07
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Muurla Design Marketing Oy:n kaikille tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki. Muurlan tuotteita ovat erilaiset lasi-, emali- ja kodinsisustustuotteet. Kaikki tuotteet ovat suunniteltu Suomessa ja ovat suomalaista muotoilua.

– Suomalaisen Työn Liitto myöntää merkkiä ainutlaatuiselle suomalaiselle muotoilulle, ja se kertoo yrityksen panostaneen edelläkävijänä suomalaiseen muotoiluun. Emali toimii mielenkiintoisena esimerkkinä siitä, miten Muurlan suunnittelu on kehittänyt lähes unohtuneesta materiaalista nykyaikaisia asiakkaiden suosioon nousseita tuotteita, kertoo Design from Finland -merkin Brand Manager Rilla Engblom Suomalaisen Työn Liitosta.

Muurlan lasitehdas on perustettu vuonna 1974 ja yrityksellä on pitkät perinteet lasinvalmistuksessa ja muotoilussa. Tietoa trendeistä ja kuluttajakäyttäytymisestä löytyy talon sisältä ja ideointi on dynaamista ja rohkeaa. Yrityksellä on koko ajan kaksi muotoilijaa töissä.

– Kotimaassa dynaamisen yrityksemme ansiosta saamme nopeasti uudet muotoilutrendit tuotteisiin, mikä tuo meille kilpailuetua. Myös paikallinen lasinvalmistus ja -puhaltaminen ovat suuressa arvostuksessa asiakkaillamme, kertoo Brand Manager Petri Haikola Muurla Design Marketing Oy:stä.

Yrityksen vienti- ja kasvunäkyvät ovat hyvät. Suomalainen design on kilpailuvaltti, jolla voidaan erottua kilpailijoista erityisesti vientimarkkinoilla.

Lisätietoja

www.muurla.com

Petri Haikola, Brand Manager, Muurla Design Marketing Oy, 050 431 1024, petri.haikola @muurla.com

Rilla Engblom, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, 050 385 5476, rilla.engblom@avainlippu.fi

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. Vuonna 1912 perustetulla liitolla on 2414 yritys- tai yhteisöjäsentä. www.avainlippu.fi

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä. Merkki kertoo edelläkävijäyritysten panostuksesta suomalaiseen muotoiluun osana yrityksen liiketoimintaa ja menestystä. Lista kaikista Design from Finland -merkin käyttöoikeuden saaneista yrityksistä löytyy liiton kotisivuilta: http://www.avainlippu.fi/liiton-merkit/design-finland/design-finland-yritykset

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs