Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Maskun Kalustetalo avaa toisen pilottimyymälänsä Raisioon

Maskun Kalustetalo avaa toisen pilottimyymälänsä Raisioon

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2014 klo 09:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Maskun Kalustetalo avaa perjantaina kello 10 uuden huonekalujen ja kodinsisustuksen erikoismyymälän Raisioon, Myllyn kauppakeskuksen läheisyyteen. Uudenlaisessa konseptimyymälässä on panostettu eri huonekalubrändien esillepanoon, jotta kuluttaja saisi entistäkin enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen.

Masku avasi viime viikolla uuden pilottimyymälän Pirkanmaalle Lielahdelle ja nyt vuorossa on Raisio. Uusi myymälä sijaitsee lähellä Myllyn kauppakeskusta osoitteessa Itäniityntie 14, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

- Myllyn kauppakeskuksen läheisyydestä on tullut sisustajan unelma-aluetta, sillä muutaman kilometrin säteellä on useita eri huonekaluliikkeitä. Raision uusi myymälämme edustaa uudenlaista ajattelua koko Maskun Kalustetalossa. Sen valikoima ja esillepano on suunniteltu tarkasti kuluttajia kuunnellen ja kehittäminen toki jatkuu, myymäläpäällikkönä toimiva Petri Lompolo kertoo.

Lompolo myöntää, että suomalaisten kasvaneesta sisustusinnosta huolimatta kilpailu huonekalumyymälöiden välillä käy kovana.

- Meille on paljon etua siitä, että tunnemme jo yli 30 vuoden kokemuksella suomalaisten sisustusmaun. Siksi yli puolet valikoimassamme olevista huonekaluista on Suomessa suunniteltuja. Toinen tärkeä menestystekijämme on edullinen hintataso, josta Masku on aina ollut tunnettu, Lompolo pohtii.

Raision myymälässä on edustettuna vahvasti Maskun oma mallisto, joka vastaa kuluttajien toiveisiin laadun ja edullisen hintatason yhdistämisestä sekä sisä- että ulkokalusteiden osalta. Valikoimiin kuuluu myös kansainvälinen Belluksen mallisto, joka on tarjolla yksinoikeudella Masku-myymälöistä. Lisäksi Ekornes, Svane, Permafit ja tuttu Pohjanmaan Kaluste ovat räätälöineet Maskulle uniikin kokoelman.

Raision myymälä työllistää viisi henkeä, ja se on Maskun Kalustetalon 42. myymälä Suomessa. Maskun Kalustetalolla on 39 omaa myymälää, ja 3 franchising-periaatteella toimivaa myymälää. Lisäksi Virossa ja Ruotsissa on neljä myymälää.

Lisätietoja:

Petri Lompolo
myymäläpäällikkö
Maskun Kalustetalo Oy 

puhelin 040 686 3240

Mediaa palvelee myös OS/G Viestintä, Toni Perez, p. 0400 630 063, toni.perez@osg.fi tai viestinta@osg.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs