Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Lambi julkaisee taas suomalaisten rakkaustarinoita

Lambi

Lambi julkaisee taas suomalaisten rakkaustarinoita

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2014 klo 12:31
Julkaisija: Lambi

 

Lambi keräsi toissa syksynä Facebook-tykkääjiltään pieniä, suuria rakkaustarinoita. Huomio hääjärjestäjät, ystävänpäiväfanit ja muut romantikot: uusi erä näitä lemmekkäitä tekstejä on juuri ilmestynyt wc- ja talouspapereille painettuna.

Suomalaiset kirjoittivat Pieniä, suuria rakkaustarinoita -kampanjan aikana Lambin Facebook-sivulla yli tuhat yhden pehmopaperiarkin mittaista kertomusta. Näistä noin 50 on päätynyt Lambin wc- ja talouspapereille jo vuosi sitten, ja nyt painoluvan saa parikymmentä lisää.

Lambin lemmekäs lukemisto on kaupoissa nyt, mutta vain rajoitetun ajan. Huhtikuun jälkeen rakkauspapereita on turha etsiä.

– Saimme viime vuonna yhteydenottoja kesä- ja syysmorsiamilta, jotka olivat kiertäneet jo monta markettia näiden tuotteiden toivossa. Jos hääpaikan wc-tilat haluaa somistaa rakkaustarinoilla, paperit kannattaa hankkia ajoissa, sanoo markkinointipäällikkö Tiia Rita Metsä Tissuelta.

Lambin Pieniä suuria rakkaustarinoita -kampanja toteutettiin alun perin samanaikaisesti Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Täkäläiset tarinat poikkesivat skandinaavien teksteistä: siinä missä muut lähettivät perinteisiä rakkausrunoja ja mietelauseita, suomalaiset kirjoittivat todentuntuisia tarinoita arkisesta elämästä. Huumoriakaan teksteistä ei puutu, ja mukaan mahtuu parisuhderomantiikan lisäksi esimerkiksi äidinrakkautta.

Lambi kerää tälläkin hetkellä uusia tarinoita yhteistyössä radiokanava The Voicen kanssa. Yhdelle wc- tai talouspaperiarkille mahtuu pehmeää puhetta noin yhden twiitin tai tekstiviestin verran.

– Rakkausaiheisten tekstien painaminen wc-paperille on herättänyt mielipiteitä ja keskustelua puolesta ja vastaan, mutta tuotteet ovat olleet suosittuja, Rita sanoo.

Lambin rakkaustarinatuotteet valmistetaan Metsä Tissuen pehmopaperitehtaalla Mäntässä. Tuotteilla on pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.

 

Tuotetiedot
Pieniä suuria rakkaustarinoita -wc-paperipakkaus, 6 rullaa, hinta noin 3,00–3,90 €

Pieniä suuria rakkaustarinoita -talouspaperipakkaus, 4 rullaa, hinta noin 3,00–3,50 €

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt: Viestintätoimisto Drum, Riikka Nuutinen, riikka.nuutinen@drum.fi, p. 040 766 4065.

Lisätiedot: Tiia Rita, markkinointipäällikkö, Metsä Tissue Oyj, tiia.rita@metsagroup.com, p. 040 143 6369

www.facebook.com/lambisuomi
www.lambi.fi

 

Pehmeät, valkoiset ja hygieeniset Lambin WC- ja talouspaperit on valmistettu 100 % puhtaasta uudesta selluloosasta. Siksi ne sopivat herkällekin iholle. Kuituraaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lambin pehmopaperituotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Tuotteet esiteltiin ensimmäistä kertaa kuluttajille vuonna 1962 Ruotsissa Vita Lamm -nimellä. Nykyään Lambi-tuotteita on saatavilla 15 maassa. Tuotteita myydään yli 100 miljoonalla eurolla vuodessa.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on Euroopan johtava koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittaja ja maailman johtava ruoanlaittopapereiden toimittaja. Sen päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2012 oli 980 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 3 000 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs