Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » IKEA-nettiostokset voi nyt noutaa maksutta pääkaupunkiseudun IKEA-tavarataloista

 IKEA Oy

IKEA-nettiostokset voi nyt noutaa maksutta pääkaupunkiseudun IKEA-tavarataloista

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2014 klo 09:00
Julkaisija: IKEA Oy

Heinäkuun alusta alkaen IKEA-nettikaupan asiakkailla on mahdollisuus noutaa ostoksensa Espoon tai Vantaan IKEA-tavaratalosta. Noutopiste on asiakkaalle maksuton vaihtoehto vastaanottaa IKEA-nettikaupan tuotteita.

Tähän asti IKEA-nettikaupan tuotteet on toimitettu asiakkaalle joko pakettitoimituksena Matkahuollon toimipisteeseen tai autokuljetuksella kotiin asti kannettuna. Heinäkuun 1. päivän jälkeen IKEA-nettikaupasta ostetut tuotteet voi halutessaan noutaa Espoon tai Vantaan IKEA-tavaratalosta. Nettiostosten tilaus noutopisteeseen on maksuton toimitustapa asiakkaalle.

”Noutopistepalvelu on askel kohti tulevaisuutta, jossa asiakkaamme voivat yhä vapaammin valita, minkä kanavan kautta he haluavat tehdä ostoksia ja asioida kanssamme. Nettikauppa-asiakkaamme ovat toivoneet noutopistepalvelua, ja nyt voimme vastata tähän tarpeeseen”, sanoo IKEA-nettikaupan johtaja Tarja Sallanen.

Noutopistepalveluna tilattujen tuotteiden toimitusajat ovat samat kuin muiden IKEA-nettikaupan tuotteiden toimitusajat. Nopeimmillaan tuote saapuu tavarataloon noin viikon kuluessa ostohetkestä. Toimitusajan voi myös valita haluamaansa ajankohtaan, esimerkiksi vasta kuukauden päähän.

”Noutopistepalvelun avulla asiakas pystyy suunnittelemaan tavaratalokäynnin entistä paremmin. Asiakas voi esimerkiksi ostaa suuremmat kalusteet IKEA-nettikaupasta etukäteen, sopia niiden noudon haluamaansa ajankohtaan ja suunnitella myös muita hankintoja samalle tavaratalokäynnille”, Tarja Sallanen sanoo.

Ostetut tuotteet voi noutaa IKEA Vantaan asiakaspalvelupisteestä tai IKEA Espoon noutovarastosta (Lautamiehentie 3, 02770 Espoo). Jos palvelu osoittautuu pääkaupunkiseudulla toimivaksi, se laajennetaan syyskuun alusta alkaen kattamaan myös muut IKEA-tavaratalot Suomessa: Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa.

Asiakkaat voivat nyt ostaa IKEA-nettikaupasta myös tavarataloissa saatavilla olevan keittiösuunnittelupalvelun. Palvelu toteutetaan etäpalveluna. METOD-keittiön suunnittelupalvelu auttaa asiakasta saamaan juuri oikeanlaisen ja -mittaisen keittiön. Palvelun hinta on 129 euroa. Yli 5000 euron keittiön kertaostoksen jälkeen suunnittelupalvelun hinta palautetaan asiakkaalle IKEA-lahjakorttina.

Lisätietoja:
IKEA Oy, IKEA-nettikauppajohtaja Tarja Sallanen, tarja.sallanen@ikea.com, puh. 050 324 2776
www.IKEA.fi

Liitetiedostot

IKEA
IKEA-visio on luoda parempi arki meille tavallisille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 305 tavarataloa 26 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. IKEA-konsernilla on 135 000 työntekijää. Toimintavuonna 2013 konsernin tavarataloissa oli 684 miljoonaa kävijää. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. IKEA Oy on valittu vuosina 2011, 2012 ja 2013 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -listauksessa. www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs