Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Hyvät ideat maisematuotteiden valintaan Marketanpuistosta

Rudus Oy

Hyvät ideat maisematuotteiden valintaan Marketanpuistosta

Tiedote.
Julkaistu: 25.05.2016 klo 09:06
Julkaisija: Rudus Oy

Ruduksen maisematuotteet ovat esillä Espoon Marketanpuistossa Ideapihat-osastolla. Se on Ruduksen, Kekkilän, Puutarha Tahvosten, Tikkurilan ja Kotipuutarha -lehden yhteinen osasto ja sijaitsee puiston paikassa i16/i24.

Osastolla voi tutustuma muun muassa Ruduksen uutuustuotteisiin Antikkoon, Onnikiveen, Laineriin ja Torinoon.

Tulevana viikonloppuna Marketanpuistossa on mielenkiintoisia tapahtumia. Perjantaina 27.5. avataan uusi hulevesikeskus. Lauantaina puutarhamarkkinoilla paikalla on paljon markkinamyyjiä sekä erilaista neuvontaa saatavilla.

Ruduksen edustajat ovat osastollaan tapahtumien ajan. Kesällä osastolla vuorottelee kaksi puutarha-alan opiskelijaa. Heiltä voi kysyä vinkkejä pihakiveysten ja myös kasvillisuuden ja katteiden suunnitteluun.

Marketanpuisto on Suomen suurin piha- ja puistorakentamisen näyttelyalue. Lähes seitsemän hehtaarin laajuisen puiston näyttelyosastoilla on esillä liki sadan yrityksen tuotteita.

Luonnolliseen ympäristöön sijoitetut malli-istutusryhmät, kiveykset, katteet, valaisimet. aidat, huvimajat ja kasvihuoneet inspiroivat suunnittelemaan ja toteuttamaan myös omaa puutarhaa. Erilaisten rakenneratkaisujen ja mallien näkeminen helpottaa valintoja.

Puisto on avoinna päivittäin ja sitä ylläpitää Marketanpuiston ystävät ry.

Kuvateksti

Yksi Ruduksen uutuuksista on mataliin muuriin ja rajauksiin tarkoitettu suoralinjainen ja monipuolinen Antikko-muurikivi. Siihen ja muihin Ruduksen maisematuotteisiin voi tutustua Marketanpuiston Ideapihat -osastolla.

Lisätietoja:

Rudus Oy Maisematuotteet

Markkinointipäällikkö Pirkko Merisalo

gsm 040 53 42 577

pirkko.merisalo@rudus.fi

Liitetiedostot

Taustaa Ruduksesta: Rudus Oy:n liiketoiminnot ovat Kiviaines, Valmisbetoni, Betonituotteet, Murskaus ja Kierrätys. Rudus toimii Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä Pietarissa. Rudus-konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 357 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on keskimäärin 1050 henkilöä. Suomessa Ruduksella on yli 120 toiminnassa olevaa kiviainesten toimipaikkaa (sora-alueita ja kalliolouhoksia), 69 betonitehdasta, 19 betonituotetehdasta, yli 30 kierrätyskeskusta (betoni- ja tiilijäte, lentotuhka) sekä noin 20 murskauslaitosta.

www.rudus.fi

www.ruduspro.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs