Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Sisustaminen » Duudsonit meklaroivat hyväntekeväisyyshuutokauppaa Asta Rakentaja -messuilla

Tampereen Messut

Duudsonit meklaroivat hyväntekeväisyyshuutokauppaa Asta Rakentaja -messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2013 klo 23:48
Julkaisija: Tampereen Messut

RAKENTAMISEN YKKÖSMESSUT LAAJENEVAT KAHTEEN HALLIIN

Suosittu rakentamisen ja asumisen messutapahtuma Asta Rakentaja järjestetään 14.–16.2.2014 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Uuden E-hallin myötä kahteen näyttelyhalliin laajenevat messut tarjoavat yhä laajemman kattauksen tietoa, tuotteita ja palveluita rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille, oman kodin rakentajille, remontoijille sekä rakentamishankkeita suunnitteleville messuvieraille. Tampereen Messut Oy toteuttaa Pirkanmaan suurimman rakennusalan tapahtuman yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Puusuutarit ry:n kanssa jo seitsemännen kerran. Samaan aikaan pidetään Keräily Kevät.

Asta Rakentaja on herättänyt laajasti tunnettuna tapahtumana suurta kiinnostusta ja myynti on hyvässä vauhdissa. Näyttelytilasta on varattuna jo 75 prosenttia. Pirkanmaan suurin rakennusalan messutapahtuma laajenee nyt A-hallin lisäksi uuteen E-halliin, joten luvassa on näyttävä ja antoisa tapahtuma uudistuneissa puitteissa. Messut tarjoavat runsaasti hyödyllistä tietoa sekä alan ammattilaisille että oman kodin rakentajille ja remontoijille. Perjantain ohjelmassa on huomioitu erityisesti rakentamisen ja kiinteistöalan ammattilaiset sekä korjaushankkeista vastaavat. E-halliin kokoamme oman teema-alueen LVI-alan tuotteille ja palveluille. Energia-asiat ovat yksi messujen kiinnostavimpia aihepiirejä, joten myös niiden osalta on tarjolla monipuolista neuvontaa, kertoo projektipäällikkö Annina Niemi Tampereen Messut Oy:stä.


Rakennusteollisuus RT toteuttaa Kehittyvä rakentaminen 2014 -seminaarin

Rakennusteollisuus RT ry järjestää messuilla perjantaina 14.2.2014 klo 10.30–13.30 Kehittyvä rakentaminen 2014 -seminaarin. Ajankohtaisseminaari tarjoaa tietoa, työkaluja sekä tutkimustuloksia rakentamisen laadun ja tuottavuuden parantamiseksi. Tilaisuus on tarkoitettu rakennusalan ammattilaisille, jotka työskentelevät rakennusliikkeissä, suunnittelutoimistoissa, tilaajina tai viranomaisina, sekä alan opiskelijoille. Seminaari on maksuton ja sisältää ilmaisen sisäänpääsyn messuille perjantaina. Mukaan mahtuu 230 ensimmäistä ilmoittautujaa. Seminaarin tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset: www.asta.fi (Ohjelma).


Aamulehden paneelikeskustelussa puhuttavat Tampereen kaupunkikuva ja rakentamishankkeet

Yhteistyössä Aamulehden kanssa messuilla järjestetään lauantaina 15.2.2014 klo 13–14 paneelikeskustelu, jonka aiheena on Tampereen kaupunkikuvan kehittäminen ja ajankohtaiset rakentamishankkeet. Toimittaja Anu Leena Koskisen johdolla rakentamisen ja asumisen asiantuntijat sekä Tampereen kaupunkikuvan kehittämiseen osallistuvien tahojen edustajat keskustelevat ajankohtaisista rakentamishankkeista ja Tampereen tulevaisuudennäkymistä. Messuyleisöllä on myös mahdollisuus osallistua keskusteluun.  


Duudsonit levittävät positiivista anarkiaa ja toimivat huutokaupan meklareina

Yksi Asta Rakentaja -messujen vetonauloista on sunnuntaina 16.2.2014 klo 13 järjestettävä hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka meklareina toimivat Duudsoneiden Jarno ”Jarppi” Leppälä ja Hannu-Pekka ”HP” Parviainen. Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Tampereen SOS-lapsikylän toiminnan tukemiseen. Stunttien, jekkuilun ja yleisen sekoilun täyttämistä televisio-ohjelmistaan tunnetut Duudsonit tuovat takuulla vauhtia myös hyväntekeväisyyshuutokauppaan. Messuilla nähtävä Duudsoni-kaksikko Jarppi ja HP toteavat, että Duudsonit levittävät positiivista anarkiaa ja suurempi missio on pelastaa maailma tylsyydeltä. Hyvän tekeminen on meklareiden mielestä yksinkertaisesti pyyteetöntä auttamista. Duudsoneiden haastattelu ”Levitämme positiivista anarkiaa” TähtiUutiset-verkkolehdessä www.tahtiuutiset.fi.


TuoteTalosta ja neuvontapisteistä hyödyllisiä vinkkejä – työnäytöksiä Jorma Piisisen johdolla  

Asta Rakentajassa yleisö pääsee vertailemaan laajasti eri palveluntarjoajia sekä tutustumaan alan uusimpiin tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin. Hyödyllistä tietoa on tarjolla seminaareissa, tietoiskuissa, työnäytöksissä ja neuvontapisteissä. Puusuutarit eli TAMKin rakennustekniikan opiskelijat rakentavat messuille jälleen suositun TuoteTalon, jossa pienrakentajat pääsevät tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin.

Energianeuvontapiste tarjoaa asiantuntevaa ja puolueetonta neuvontaa energia-asioissa sekä muissa rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijoina ovat Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry, Pirkanmaan Isännöitsijät ry, RANE rakentamisen ja asumisen energianeuvonta, Pirkanmaan Rakentajat PIRA ry ja Tampereen LVI-tekninen yhdistys ry. Ohjelmalavalla pidettävissä tietoiskuissa nostetaan esille muun muassa kiinteistökaupan virheet oikeuskäytännön valossa ja asumiskustannukset passiivitalossa.

Lauantaina ja sunnuntaina messuisäntänä nähdään remonttimies Jorma Piisinen, joka kertoo yleisölle saunan pintakäsittelystä, kipsilevyseinän saumanauhasta ja kittauksesta, marmorimosaiikin asennuksesta, saumauksesta ja käsittelystä, kiinnikkeiden valinnasta eri seinämateriaaleille sekä kosteusvaurioiden korjaamisesta. Työnäytösalueella Piisisen aiheita ovat tapettikerrosten poistaminen ja tapetointi vaakasuoraan, vanhan lautalattian käsittely sekä ikkunan asennus ja listoitus.


Kodin Terrasta maksuton bussikuljetus messuille viikonloppuna

Nokialla sijaitseva Kodin Terra Kolmenkulma tarjoaa lauantaina ja sunnuntaina ilmaisen parkkipaikan sekä bussikuljetuksen Asta Rakentaja 2014 -messuille. Lauantaina ja sunnuntaina messuilla on myös ilmainen lapsiparkki. Tarkempi messuinfo ja lisätietoa tapahtumasta osoitteessa www.asta.fi.


Rakentamisen ja asumisen messutapahtuma Asta Rakentaja ja keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma Keräily Kevät järjestetään 14.–16.2.2014 klo 10–17 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Asta Rakentaja A- ja E-hallissa, Keräily Kevät D-hallissa. Helmikuussa 2013 vastaava tapahtumakokonaisuus houkutteli 18 826 messuvierasta. Näytteilleasettajia viime kevään Asta Rakentaja -messuilla oli ennätykselliset 291 ja Keräily Kevät -tapahtumassa 56. Suomen Aktiivitieto Oy:n v. 2013 toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan 98 prosenttia kävijöistä koki Asta Rakentajan vastanneen odotuksia.

Mediamateriaalit: www.asta.fi (Medialle).


LISÄTIEDOT: www.asta.fi
Facebook: www.facebook.com/astarakentaja

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Annina Niemi, projektipäällikkö, p. 0207 701 218, 040 481 2220,
annina.niemi(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 0207 701 205, 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Aino Paavola, viestintäassistentti, p. 0207 701 242, 0400 914 877,
aino.paavola(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs