Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Vuoden kuumin uutuus, pikaruokasauna, avattiin tänään

Burger King

Vuoden kuumin uutuus, pikaruokasauna, avattiin tänään

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2015 klo 13:30
Julkaisija: Burger King

Hampurilaisketju BURGER KING® avasi tänään Helsinkiin maailman ensimmäisen pikaruokasaunan. Vihdoinkin WHOPPER®-hampurilaisista, oluesta ja kunnon löylyistä pääsee nauttimaan yhdessä!

Maailman ensimmäinen pikaruokasauna sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintien BURGER KING® -ravintolan yhteydessä. Viimeisen kuukauden aikana saunatila on kokenut kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin käsissä. Räväkkänä heittäytyjänä tunnettu Loman otti remonttihaasteen vastaan innolla:

- Pidin ensin ideaa lähes absurdina, mutta sopivan hulluna minulle. Tämä on yksi vuoden mielenkiintoisimmista töistäni, ja on hienoa tehdä jotain ensimmäisenä maailmassa, Loman hehkuttaa.

Suomen omaperäisimmän saunatilan värimaailma mukailee BURGER KING® -logon kirkkaita värejä – punaista, sinistä ja oranssia. Sisustuksessa on myös hyödynnetty ravintoloista tuttuja elementtejä, kuten viihtyisiä loosseja. Pikaruokasaunan sydän on tietenkin itse sauna, jonka värikkäillä lauteilla löylyistä voi nauttia televisiota katsellen. Viihtyisyyttä ja tunnelmaa saunatilaan tuovat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä Playstation 4. Tilassa on mahdollista myös pitää kokouksia.

- Pikaruokasauna on täydellinen keidas rentoon yhdessä oloon esimerkiksi pikkujoulujen, tiimipäivän tai kisakatsomon merkeissä. Viihtyisissä saunatiloissa voi nauttia kaikista BURGER KING® -ravintolan herkuista, kuten WHOPPER®-hampurilaisista, erilaisista snackseista ja kylmästä oluesta, kertoo Restelin toimitusjohtaja ja koko pikaruokasaunaidean isä Mikael Backman.

Pikaruokasaunaa on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön 7.11. lähtien. Saunan lisäksi 15 hengen saunatilaan kuuluu pesuhuone, pukuhuone, wc ja medialounge.  Mannerheimintien pikaruokasauna on ainut laatuaan. Löylyjä ei ole luvassa muissa Suomen 17 BURGER KING® -ravintolassa.

Lisätietoja:

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy Puh. 040 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi
Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Oy Puh. 050 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

Saunavaraukset: www.restel.fi/kokoukset-ja-tapahtumat/burger-king-pikaruokasauna

Liitetiedostot

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 14 000 ympäri maailmaa noin 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Noin 97 prosenttia BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. Lisätietoa saatavilla osoitteessa www.burgerking.fi sekä myös Facebookissa.

RESTELOY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia. Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, O´Learys-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs