Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Tuplatiiviit Tuplis-pussit kevään Eskimo-uutuuksia

Eskimo

Tuplatiiviit Tuplis-pussit kevään Eskimo-uutuuksia

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2013 klo 09:00
Julkaisija: Eskimo

Pakastamisen ja säilyttämisen asiantuntija Eskimo Finland Oy tuo alkuvuodesta 2014 kauppoihin uudistuneen ja kasvaneen pakastus- ja säilytystuoteperheensä.

Eskimo Tuplis-pussit on suunniteltu entistä tiiviimpään säilytykseen ja pakastukseen. Pussit on varustettu tuplasaumasuljennalla, jonka ansiosta pussit pysyvät kiinni tuplasti tiiviimmin ja ovat helppo avata ja sulkea. Tuplis-pussit on valmistettu paksusta muovista, joka pitää tiiviisti aromit, kosteuden ja rasvan pussin sisällä. Tukeva pohja pitää pussin pystyssä ja helpottaa sen täyttämistä. 1 litran Tuplis-pussi on erinomainen valinta myös lentomatkoille nesteiden kuljetusta varten. Valikoimaan kuuluu kolme kokoa: 0,5l, 1l ja 3l. Tuplis-pusseissa voidaan säilöä ja pakastaa elintarvikkeita -40 °C – +80 °C.

Suositut Eskimo jääpalapussit ovat uudistuneet.Jääpalapussit ovat nyt entistä helpompia täyttää ja käyttää.  Kätevän kennorakenteen ansiosta pussit voi täyttää vedellä nopeasti. Käännettäessä pussi sulkeutuu automaattisesti, ilman sitomista. Jääpalat on helppo irrottaa joko yksitellen tai erissä, jolloin loput palat pysyvät hygieenisesti paikoillaan. Eskimo Jääpalapussipakkaus sisältää 15 pussia. Uudesta pakkauksesta valmistuu yhteensä 300 jääpalaa, 60 palaa entistä enemmän.

Uudistuneissa Eskimo pakastuspusseissa pussit irtoavat helposti yksitellen pakkauksen annosteluaukosta. Uudistuneen annostelumekanismin ansiosta pussit säilyvät hygieenisesti ja siististi pakkauksessaan, mutta myös vähentävät hukkaa. Valikoimaan kuuluu yhteensä viisi kokoa: 1l, 2l, 3l, 5l sekä erityinen Pitkä pakastuspussi. Pakastuspussien lämmönkesto on -40 °C – +70 °C.

Eskimo pakastuspussit on helppo sulkea Eskimo pussinsulkijoilla.  Tiiviit pussinsulkijat kestävät pakastuksesta toiseen. Myyntierät ovat 20 kpl (6cm x 6kpl) sekä 15 kpl (6cm x 4kpl + 11cm x 2kpl).

Tuotteet ovat saatavilla tammikuussa 2014 hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista sekä Eskimo- verkkokaupasta osoitteesta http://shop.euracon.com/

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:
Eskimo Finland Oy
Sari Koivulahti, myynti- ja markkinointipäällikkö
puh: 0400 426 532
sari.koivulahti@eskimofinland.fi

Liitetiedostot

Eskimo Finland Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa päivittäistavaroita leivontaan ja ruoanvalmistukseen sekä ruokien pakastamiseen, tuoresäilytykseen, kattamiseen ja pakkaamiseen.
Suomalaiset Eskimo-kahvinsuodattimet ovat yksi yhtiön monista kärkituotteista. Lisäksi Eskimo Finland valmistaa johtavia tuotteita Suomen markkinoiden suurkeittiöille sekä elintarviketeollisuudelle räätälöityjä pakkausratkaisuja. Logistiset palvelut kuuluvat yhtiön vahvimpiin kilpailutekijöihin.
Eskimo Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja tehdas Rauman Lapissa. Vuonna 2012 yhtiön liikevaihto oli 24 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 15 prosenttia. Henkilökunnan määrä on 75.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs