Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Tervetuloa maistelemaan varsinaissuomalaisia makuja!

Turun Osuuskauppa

Tervetuloa maistelemaan varsinaissuomalaisia makuja!

Kutsu.
Julkaistu: 09.11.2011 klo 19:27
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Ravintola Teini tuo uudella listallaan lähialueen pientuottajien herkut lautaselle. Tarjolla on konstailemattomia ja selkeitä suomalaisia makuja.

Tervetuloa maistelemaan Teinin uutuuksia ja tutustumaan paikallisiin lähituottajiin tiistaina 15.11.2011 klo 11.00 Ravintola Teinin tunnelmalliseen ravintolasaliin!

Paikanpäällä keittiömestari Kimmo Nikko Viskilän tilalta kertoo Kukonharjan kukonpoikien tarinan ja tarjoaa parhaat vinkit suussa sulavien herkkujen valmistukseen. Salmensuun tilan isäntä Antti Toivonen esittelee pihvikarjanlihan kasvatusta. Puheenvuorojen lomassa syömme paikallisista raaka-aineista valmistetun herkullisen lounaan.

Ilmoitathan osallistumisestasi maanantaihin 14.11.2011 mennessä s-postitse osoitteeseen: petri.hoffren@sok.fi

 

Tervetuloa!

Petri Hoffren
Ravintolapäällikkö
Ravintola Teini

Ravintola Teini on osa Turun Osuuskaupan Matkailu- ja ravitsemistoimialaa, joka käsittää yhteensä 33 ravintolaa ja 4 hotellia. TOK:n palveluverkostoon kuuluu lisäksi 4 Prismaa, 2 Sokos-tavarataloa, 22 S-marketia, 23 Sale-myymälää, 4 liikennemyymälää, 1 pesukatu ja 20 ABC-automaattia. Turun Osuuskauppa toimii 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. TOK:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja TOK:n yli 120 000 asiakasomistajataloudelle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs