Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Teerenpelin Brittiviikoille syntyi oma gini

Teerenpeli Yhtiöt Oy

Teerenpelin Brittiviikoille syntyi oma gini

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 09:45
Julkaisija: Teerenpeli Yhtiöt Oy

Teerenpeli-ravintoloissa vietetään Brittiviikkoja 26.9.-16.10. Brittihenkeen sovitettu Teerenpelin oma gini, PyyGIN, on saatavissa Teerenpeli-ravintoloista maanantaista alkaen. Oma gini on maustettu perinteisestä poikkeavalla, mutta Teerenpelille ominaisella tavalla.

Kaksi tislaamoa mahdollistaa uusien tuotteiden valmistuksen

Uuden viskitislaamon myötä vanhassa tislaamossa Lahden Hämeenkadulla on ollut mahdollista keskittyä uusiin erikoiseriin ja tuotekehitykseen. Oluen, siiderin ja viskin valmistajana tunnettu Teerenpeli tekee ginin myötä uuden aluevaltauksen.

- Halusimme tuoda oman taidonnäytteemme Teerenpelin Brittiviikoille ja vastata samalla kuluttajien toiveisiin Teerenpelin omasta ginistä. PyyGinin aromikas maku syntyy, kun mausteiden intensiiviset aromit vapautuvat puoli vuorokautta kestävässä uuttamisprosessissa. Kuparisilla pannutislauslaitteilla valmistettu juoma saa täyteläisen ja runsaan makunsa tislausprosessissa, PyyGINin kehitystyössä vahvasti mukana ollut Teerenpeli Yhtiöiden toimitusjohtaja Anssi Pyysing kertoo.

Täysin perinteisestä ginistä ei kuitenkaan ole kyse. Tuttujen ja hieman erikoisempienkin ginimausteiden lisäksi erityislaatuisen siitä tekee, että se on maustettu Teerenpelille ominaisella mausteella, humalalla. 

- Amarillo-humala tuo ginin tuoksuun raikasta sitrushedelmää. Lisäksi puolukalla ja koivunlehdillä saimme giniin haluamaamme suomalaisen metsäisen ominaispiirteen, kertoo Panimo & Tislaamon viskimestari Jaakko Joki. 

Brittiviikkojen oluena Milk Stout

Teemaviikko innosti panimon henkilökuntaa ja tuotekehityksen tuloksena syntyi Teerenpelin ensimmäinen Milk Stout –olut. Juomaan on lisätty perinteiseen tapaan maitosokeria eli laktoosia, joka tuo oluen makuun pyöreyttä ja makeutta. Humalana on käytetty brittiläistä Phoenix ja Archer –humalaa. Väriltään lähes pikimusta juoma on kevyen paahteinen, helposti nautittava stout. Juoma sisältää laktoosia 1,6g/100g.

Teerenpelin Brittiviikot 26.9.-16.10.2016 kaikissa Teerenpeli-ravintoloissa.

Tuotetiedot:

  • Teerenpelin oma gini, PYYGIN. Alkoholi til. 45 %, pakkaus 0,5 l lasipullo. Saatavuus: Teerenpeli- ja Taivaanranta-ravintolat.
  • Milk Stout -olut, alkoholi til. 5,2 %, pintahiivaolut, sisältää laktoosia. Saatavuus: Teerenpeli- ja Taivaanranta-ravintoloista Panimomestarin erikoinen –hanasta.

Lisätietoja:

Anssi Pyysing 
Toimitusjohtaja, CEO, Teerenpeli Yhtiöt Oy 
0500 830 458, anssi.pyysing@teerenpeli.com

Timo Kuorehjärvi 
Toiminnanjohtaja, Panimo & Tislaamo Oy 
040 549 7253, timo.kuorehjarvi@teerenpeli.com

Liitteenä olevia kuvia voi käyttää vapaasti juttujen yhteydessä. Kuvassa viskimestari Jaakko Joki; PyyGin on valmistettu taustalla näkyvissä kuparisissa tislauspannuissa. Kuviin maininta: Teerenpeli

Liitetiedostot

Teerenpeli Yhtiöt Oy on innovatiivinen ravintola-, tislaamo- ja panimoalan perheyritys, joka koostuu Teerenpeli- ja Taivaanranta-ravintoloista, Teerenpeli Panimo & Tislaamosta sekä Laivaravintola Teerenrannasta. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 70 henkilöä. Teerenpelin uuden panimon ja tislaamon tuotteet valmistetaan uusiutuvalla energialla. teerenpeli.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs