Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Tapahtumia kaikilla mausteilla

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Tapahtumia kaikilla mausteilla

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2013 klo 07:45
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Kulttuuritalossa on nyt paljon uutta ja muunneltavaa kokoustilaa. – Talon tilat ja palvelut joustavat asiakkaan tarpeiden mukaan kokouksille, konferensseille, yhtiökokouksille, juhlille ja erilaisille ammattitapahtumille. Kaikkien kokoustilojen tekniikka on uusittu, toiminnanjohtaja Minna Nyman kertoo.

Valttikorttina muuntuvat tilat
Muuntuvissa tiloissa onnistuvat vauhdikkaat pikkujoulut tai arvokkaat vastaanotot. – Erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin on tarjolla esimerkiksi Alvar-auditorio sekä väliseinillä muunneltavia ja eri tavoilla kalustettavia kokoushuoneita. Tilat ovat mielenkiintoisia, muuntuvia ja arkkitehtuuriltaan hienoja. Ehdoton herkku on 101-paikkainen, viehättävä Alvar-auditorio. Kokouskäyttöön meiltä löytyy 10 - 150 hengen tiloja. Pääsalin katsomo on kasvanut 1452-paikkaiseksi ja permannon istuimet voidaan siirtää pois, jolloin parkettilattialle saadaan 500 m2 tilaa konserttien seisomakatsomoksi, tanssiparketiksi tai vaikkapa illalliskattausta varten.

Tarjoilu toimii
Juhlatarjoilut voi järjestää ravintola Kultti Cafessa, kokoustiloissa tai Aalto-aulassa ja ylälämpiössä. – Kultti Cafeta voidaan käyttää oheistilana erilaisten suurempien tapahtumien yhteydessä, koska sieltä on suora yhteys Aalto-aulaan. Silloin se soveltuu esimerkiksi ryhmätarjoiluihin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksiin. Kultti Cafen voi varata myös erillisiin yksityistilaisuuksiin, kuten juhliin.

Toimivat oheispalvelut
Kulttuuritalon oheispalvelut hoituvat “avaimet käteen” -periaatteella, jolloin asiakas voi keskittyä olennaiseen. – Jos järjestää vaikkapa konsertin, talon kautta järjestyvät lipunmyynti, ravintola- ja muut tarvittavat palvelut. Vaihtelua voi tuoda vaikkapa se, että maustaa perinteisen pikkujoulun huippukonsertilla. Syksyn tapahtumakalenterissa on tarjolla monipuolinen kattaus koti- ja ulkomaisia esiintyjiä, mutta kannattaa toimia nopeasti, sillä lipunmyynti on vilkasta, Nyman vinkkaa.

Yhteydenotot:http://bit.ly/1bdAX3W

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs